Den Bosch  |  Haarlem  |  Leeuwarden  |  Nijmegen  |  Rotterdam  |  Zaandam

Word Gevorderd

Cursus Word Gevorderd in ons Open Leercentrum

Cursusmethode: Open Leercentrum Prijs: € 295,-- excl. BTW
Cursusduur: 14 tot 20 uur Cursusdata: DIRECT starten!
Studielast: 7 tot 10 uur Locaties: Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch, Leeuwarden

Na het volgen van de basis cursus Word kunt u een tekstverwerkingscursus voor gevorderden volgen. Tijdens de cursus Word gevorderd leert u onder andere hoe u mailingen en macro's kunt maken. Daarnaast leert u werken met sjablonen, etiketten, inhoudsopgaven en indexen. De standaard cursusduur is 14 uur.  Natuurlijk kunt u de cursus Word volgen in de versie die u thuis of het werk gebruikt. Bij het inschrijven kunt u aangeven welke versie van Microsoft Office u gebruikt.

cursus Word 2016

Globale inhoud Word gevorderd cursus

 • Sjablonen
 • Formulieren maken
 • Automatische opmaak, opmaakprofielen
 • Stijlen en nummering
 • Index en inhoudsopgave
 • Mailingen maken met speciale velden
 • Query opties in het adressenbestand
 • Standaardinstellingen van Word
 • Etiketten en enveloppen
 • Standaardbrief en adressenbestand maken
 • Overzichtsweergave
 • Sorteren en selecteren
 • Bladerobjecten, macro's en sneltoetsen

Leren werken met de geavanceerdere opties van het tekstverwerkingsprogramma Word, zodat u in staat bent een document zeer uitgebreid en efficiënt te bewerken.

Voor deze cursus dient u de basisonderdelen zoals beschreven in de Basiscursus Word te beheersen. Beheerst u de basiskennis niet helemaal? U kunt een opfriscursus Word Basis volgen tegen gereduceerd tarief!

Mensen die al enige ervaring met Word hebben, maar graag alle ins en outs willen leren zoals stijlen, sjablonen, mailingen en macro's.

In deze Word cursus verfijnt  u uw kennis van en ervaring met Microsoft Word. Na afloop van de cursus kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "Word gevorderd" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering is het certificeringsprogramma om uw vaardigheden met betrekking tot Microsoft Office te valideren. Het wordt wereldwijd gezien als de belangrijkste certificatie die wordt gekozen om kennis en vaardigheden aan te tonen die horen bij de Microsoft Office systemen. U kunt bij ons ook aanmelden voor een MOS examen. [ lees meer... ]

U ontvangt bij aanvang van de cursus het rijkelijk geïllustreerde cursusboek "Word Gevorderd" met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

U kunt elke week starten met de cursus op vestigingen die hiernaast staan vermeld. Wij hebben op elke locatie diverse cursustijden beschikbaar (overdag en 's avonds) waar u uit kunt kiezen.

Vanaf oktober 2016 is de nieuwe versie Microsoft Office 2016 verkrijgbaar. Onderdeel daarvan is Word 2016. In Office 2016 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Bij Office 2016 werden de toepassingen opgefrist en gemoderniseerd. Met Word 2016 zijn de mogelijkheden nog indrukwekkender. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een cursus in alle versies van Microsoft Word. Klik hier voor het downloaden van de nieuwste Office software voor uw  Word cursus.

Cursus Word Amsterdam, Training Word Amsterdam, Word training Amsterdam, Word cursus Amsterdam. Start direct met de cursus Word. Opleiding Word, Training Word, cursus Microsoft Word. In het bedrijfsleven is Microsoft Word hét tekstverwerkings programma. Beheersing van dit programma is dan ook een vereiste. Met de cursus Word leer jij Microsoft Word op professioneel niveau te gebruiken: niet als veredelde typemachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden.

Openingstijden Open Leercentrum

Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum, u kunt vaak morgen al terecht. Kies de locatie waarvan u de lestijden wil bekijken:

Kies een locatie:   


Gerelateerde cursussen

Vooropleidingen:

Lesmethode: Open Leercentrum
Prijs: € 295,--

Beschrijving:
Wij verzorgen de cursus Word basis. Microsoft Office Word is het standaard tekstverwerkingsprogramma in de wereld. ✓ De cursus is beoordeeld met een 8.8!

» Ga naar cursuspagina

Vervolgopleidingen:
Er zijn geen vervolgopleidingen gevonden. Neem contact op via 075 750 36 39 of info@computertraining.nl voor meer informatie.

Andere lesmethode

Deze cursus is ook te volgen via één van onze andere lesmethodes:

Onze Word cursussen

Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8,67/10

Goede sfeer en goede docent

Certificering

Standaard examens:
Ontwikkeld door Compu Act

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
365 / 2016 / 2013 / 2010

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie