Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Wil je graag een cursus Adobe Illustrator volgen in Ede?

illustrator cursus Ede

Met de Adobe Illustrator cursus in Ede leer je hoe je mooie illustraties kunt maken. Je leert alles over het gebruik van tekenstiften, lijnen en vlakken. Naast al deze zeer nuttige informatie is er nog veel meer te vertellen over dit programma! 

Met de Adobe Illustrator cursus in Ede leer je alle ins en outs van het programma. Zo maak je de meest uiteenlopende afbeeldingen, van logo’s tot illustraties en van tijdschriften tot boeken. Je bent dan ook direct in staat om aan de slag te gaan met dit veelzijdige programma!

Het maakt niet uit op welk niveau jij je kennis en ervaring wilt verbeteren. Wij bieden Illustrator cursussen in Ede op de volgende niveau’s aan: Basis, Gevorderden.

Cursusmethodes Illustrator in Ede

Elke individu is anders en daar houden we graag rekening mee in onze cursuslocatie in Ede. Wij bieden daarom onze Illustrator trainingen aan in 2 verschillende lesmethodes:
Illustrator cursus Ede klassikaal
Leer samen met andere werknemers of particulieren uit Ede in onze klassikale ruimte. Onze docenten leren je in een ongedwongen en prettige sfeer de mogelijkheden en functies binnen Illustrator. Er is veel ruimte voor vragen en vaak steek je ook veel van andere cursisten op.
Illustrator training Ede in-Company
Wil je graag je personeel leren werken met Illustrator? Dan is een inCompany cursus in Ede de juiste keuze. Wij geven jaarlijks veel trainingen op locatie, zodat medewerkers in één of twee dagen up-to-date zijn met de nieuwste mogelijkheden van het programma Illustrator.

Aankomende cursussen

Je vind ons hier!

Cursussen door heel nederland

Aanbod Illustrator cursussen in Ede

Cursus Illustrator Basis

Leer van onze Adobe specialisten de basisvaardigheden tijdens de cursus Illustrator Basis. Raak vertrouwd met Adobe Illustrator en maak jouw ideeën visueel voor drukwerk of voor online kanalen.
Bekijk cursus »

Cursus Illustrator Gevorderd

Adobe Illustrator is een professioneel tekenprogramma en dé standaard in de grafische wereld. Kennis van Adobe Illustrator is dus een absolute must voor iedereen die aan de slag wil gaan als DTP’er of grafisch vormgever.
Bekijk cursus »

Bekijk de populairste computertrainingen in Ede

Excel cursus

Excel cursus

Onze Microsoft Excel cursussen zijn ideaal voor elk niveau. Je leert op een interactieve manier verschillende formules en berekeningen te maken.
Excel cursus Ede
Word cursus

Word cursus

In onze Word cursussen worden de meest voorkomende onderwerpen binnen Word behandeld.
Word cursus Ede
outlook cursus

Outlook cursus

Outlook is naast Gmail de meest voorkomende e-mail applicatie. De meeste gebruikers hebben het on the job geleerd maar haal jij dan wel het optimale uit de applicatie?
Outlook cursus Ede
office 365 cursus

Office 365 cursus

Steeds meer organisaties stappen over naar Office 365. Wil je ook het maximale uit dit pakket te halen. Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou!
Office 365 cursus Ede
Powerpoint cursus

Powerpoint cursus

In de cursus PowerPoint komen alles facetten aan bod voor het maken van een goede en creatieve presentatie.
Powerpoint cursus Ede
photoshop cursus

Photoshop cursus

De Adobe Photoshop cursussen zijn ideaal geschikt voor fotografen, webdesigners en grafische vormgevers.
Photoshop cursus Ede
inDesign cursus

InDesign cursus

InDesign is hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers.
InDesign cursus Ede
illustrator cursus

Illustrator cursus

Onze Illustrator cursussen worden door onder andere grafisch designers maar ook door kunstenaars gevolgd.
Illustrator cursus Ede
Wordpress cursus

Wordpress cursus

Krijg het meest populaire content management systeem onder controle. Wij leren je de basis kennis die nodig is om jouw eerste website te publiceren.
Wordpress cursus Ede
Bekijk alle cursussen
Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen