Adobe Illustrator CC is hét programma voor het creëren van vector afbeeldingen, illustraties, logo’s, pictogrammen, brochures, visitekaartjes, tijdschriften en zelfs boeken. Met een Adobe Illustrator cursus kunt u dan ook veel verschillende kanten op. Zeker als u werkt in marketing, communicatie, social media of in de reclamewereld is het beheersen van Adobe Illustrator echt een voordeel.

Het programma Illustrator CC wordt gebruikt door onder andere grafisch designers maar ook door kunstenaars. Daarnaast is het een enorm handig programma voor het maken van brochures, posters en essays. Veel organisaties gebruiken het Illustrator CC programma ook voor het maken van hun infographics. Met een cursus Illustrator kunt u binnen de kortste keren ook vol vertrouwen aan de slag met dit programma.

Bij Compu Act Opleidingen bieden we verschillende niveaus Illustrator cursussen aan. Zo hebben we cursussen voor de beginner maar ook voor mensen die al langer grafisch vormgeven. Op deze manier houden we onze cursussen interessant en kunt u altijd doorgroeien. Onze trainingen en cursussen voor Adobe Illustrator CC worden klassikaal gegeven. Adobe Illustrator leert u beter door middel van persoonlijke begeleiding dan via een online cursus. Leer Illustrator dan ook nu door middel van een cursus bij Compu Act Opleidingen! Weldra zult u ook illustratieve tekeningen kunnen maken.

Werken met Adobe Illustrator

Onze cursussen zijn onderverdeeld in verschillende kennis niveaus. Bij de Basis cursus begint u bijvoorbeeld met het verkennen van alle functies van het programma. Daarna krijgt u uitleg over tekst en teksteffecten en ook de basis van Adobe Photoshop wordt uitgelegd. Na deze basis cursus kunt u werken met Illustrator en illustraties, kleine brochures, huisstijlen en grafieken opstellen.

Adobe Illustrator vervolgcursussen

Wilt u meer dan alleen de basis van Illustrator leren kennen? Kies dan voor een van de vervolgcursussen Adobe Illustrator. Leer uzelf steeds meer van grafisch vormgeven door middel van de Illustrator cursus voor gevorderden.

In totaal bieden wij zes cursussen Illustrator aan:

Cursus volgen op uw gewenste manier

Kies de Adobe cursus die bij u past. Wilt u meer Illustrator Advanced kennis, kies dan voor de gevorderden cursus of de cursus voor webdesigners. Al onze Adobe Illustrator cursussen worden klassikaal gegeven of via een In-Company training.

  • Klassikaal: u kunt de cursus klassikaal volgen op één van deze locaties: Zaandam, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen of Den Bosch.
  • In-Company training: deze cursussen worden verzorgd bij u op locatie. Zo kunt u samen met uw collega’s een cursus bij u in het bedrijf volgen. Wij verzorgen In-Company cursussen van 1 tot 2000 cursisten. U kunt dus met een grote of kleine groep starten.
Service

Wilt u meer weten over de opleidingen van Compu Act Opleidingen en over onze cursussen Adobe Illustrator? Hieronder kunt u meer lezen over elke individuele cursus Illustrator die wij geven. In de informatie staat de prijs van elke cursus vermeldt en ook de duur van de verschillende cursussen wordt weergegeven.

U kunt uzelf direct inschrijven op onze cursus pagina’s. Voor vragen over ons Illustrator cursusaanbod kunt u ons bellen op 023-5513409. Belt u ons gerust voor informatie aanvragen over een cursus Adobe Illustrator CC. Ook kunt u bij ons terecht voor een offerte aanvraag voor een In-Company training.