Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Wil je graag leren InDesign te gebruiken?

indesign cursus Arnhem

De cursus InDesign in Arnhem is speciaal bedoeld voor iedereen die het programma wil leren kennen en zijn kennis wilt uitbreiden. Je leert werken met hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers. Adobe InDesign CC is een programma waarmee je pagina’s kunt maken voor drukwerk, posters en digitale publicaties.

Tijdens deze cursus ga je aan de slag met verschillende praktijkopdrachten. Zo maak je zelf een poster, een advertentie en een tijdschriftpagina. Je leert alles over typografie, kleurgebruik en beeldmontage. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het indelen van teksten en het verwerken van illustraties in je documenten.

Het maakt niet uit op welk niveau jij je kennis en ervaring wilt verbeteren. Wij bieden InDesign cursussen in Arnhem op de volgende niveau’s aan: InDesign cursus basis en InDesign cursus gevorderd.

Cursusmethodes InDesign in Arnhem

Elke individu is anders en daar houden we graag rekening mee in onze cursuslocatie in Arnhem. Wij bieden daarom onze InDesign trainingen aan in 2 verschillende lesmethodes:
InDesign cursus Arnhem klassikaal
Wil je InDesign leren in een leuke en ontspannen setting? Onze klassikale cursus in Arnhem is perfect voor werkende professionals of particulieren. Onze ervaren docenten zullen u helpen het potentieel van de software te ontsluiten, terwijl ze al uw vragen beantwoorden. Bovendien kun je geweldige tips oppikken van je klasgenoten!
InDesign training Arnhem in-Company
Wil je een InDesign cursus in Arnhem incompany organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven jaarlijks veel trainingen op locatie, zodat medewerkers in één of twee dagen up-to-date zijn met de laatste InDesigntechnieken.

Aankomende cursussen

Je vind ons hier!

Cursussen door heel nederland

Aanbod InDesign cursussen in Arnhem

InDesign Basis

In twee dagen wegwijs met onze Cursus InDesign Basis, speciaal voor beginners.
Bekijk cursus »

InDesign Gevorderd

Werken als een professional? We behandelen de geavanceerde opties van Adobe InDesign zodat je alle ins en outs leert kennen.
Bekijk cursus »

Bekijk de populairste computertrainingen in Arnhem

Excel cursus

Excel cursus

Onze Microsoft Excel cursussen zijn ideaal voor elk niveau. Je leert op een interactieve manier verschillende formules en berekeningen te maken.
Excel cursus Arnhem
Word cursus

Word cursus

In onze Word cursussen worden de meest voorkomende onderwerpen binnen Word behandeld.
Word cursus Arnhem
outlook cursus

Outlook cursus

Outlook is naast Gmail de meest voorkomende e-mail applicatie. De meeste gebruikers hebben het on the job geleerd maar haal jij dan wel het optimale uit de applicatie?
Outlook cursus Arnhem
office 365 cursus

Office 365 cursus

Steeds meer organisaties stappen over naar Office 365. Wil je ook het maximale uit dit pakket te halen. Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou!
Office 365 cursus Arnhem
Powerpoint cursus

Powerpoint cursus

In de cursus PowerPoint komen alles facetten aan bod voor het maken van een goede en creatieve presentatie.
Powerpoint cursus Arnhem
photoshop cursus

Photoshop cursus

De Adobe Photoshop cursussen zijn ideaal geschikt voor fotografen, webdesigners en grafische vormgevers.
Photoshop cursus Arnhem
inDesign cursus

InDesign cursus

InDesign is hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers.
InDesign cursus Arnhem
illustrator cursus

Illustrator cursus

Onze Illustrator cursussen worden door onder andere grafisch designers maar ook door kunstenaars gevolgd.
Illustrator cursus Arnhem
Wordpress cursus

Wordpress cursus

Krijg het meest populaire content management systeem onder controle. Wij leren je de basis kennis die nodig is om jouw eerste website te publiceren.
Wordpress cursus Arnhem
Bekijk alle cursussen
Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen