Voor een cursus InDesign kunt u bij ons terecht van beginner tot gevorderde!
Adobe InDesign CC is een programma waarmee u pagina’s kunt maken voor drukwerk, posters en digitale publicaties. Het InDesign programma werkt op Windows en Mac computers. Van het ontwerpen van een ansichtkaart tot het ontwerpen van een tijdschrift, met Adobe InDesign kunt u alle kanten op. Voor grafisch ontwerpers, studenten en organisaties is het een belangrijk programma om onder de knie te hebben. Hiermee kunt u bijvoorbeeld makkelijk rapportages, scripties en de bedrijfsnieuwsbrief maken.

Zowel voor gedrukte media als voor online media is Adobe InDesign de eerste keus. InDesign is hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers. Het is hiermee het Adobe programma bij uitstek voor het ontwerpen van reclame-uitingen. InDesign is dan ook een leuk programma om mee te leren werken! Met onze basis cursus Adobe InDesign kunt u binnenkort ook uw eigen drukwerk ontwerpen.

Bij Compu Act Opleidingen bieden we de Basis cursus aan maar ook InDesign cursussen voor gevorderden. Hierdoor kunt u van de basis tot een professional uitgroeien door middel van ons cursusaanbod. Adobe InDesign wordt bij ons altijd als klassikale cursus gevolgd. Door middel van de persoonlijke begeleiding en directe feedback leert u dit programma sneller kennen dan door middel van een online cursus.

Werken met Adobe InDesign

Onze InDesign CC cursussen zijn onderverdeeld in verschillende kennis niveaus. De Basis cursus behandelt de gebruikersinterface, werken met lagen, font beheer, tekst invoeren, automatische doorloop en nog veel meer. Hierdoor leert u alles basisfuncties van dit Adobe programma kennen waardoor u digitale publicaties kunt maken.

Adobe InDesign vervolgcursussen

Wilt u meer dan alleen de basis van InDesign CC leren kennen? Kies dan voor een van de vervolgcursussen InDesign CC. Bij deze cursussen leert u meer kennen van de geavanceerde opties die dit programma biedt.

In totaal bieden wij acht cursussen InDesign aan:

Cursus volgen op uw gewenste manier

Al onze Adobe InDesign CC cursussen worden klassikaal gegeven of via een In-Company training.

  • Klassikaal: u kunt de cursus klassikaal volgen op één van deze locaties: Den BoschHaarlemLeeuwardenRotterdamNijmegen en Zaandam.
  • In-Company training: deze cursussen worden verzorgd bij u op locatie. Zo kunt u samen met uw collega’s een cursus bij u in het bedrijf volgen. Wij verzorgen In-Company Adobe InDesign cursussen vanaf 1 tot 2000 cursisten. U kunt dus met een kleine of grote groep bij Compu Act Opleidingen terecht.
Meer informatie?

Wilt u meer weten over het opleidingsaanbod van Compu Act Opleidingen en over onze cursussen Adobe InDesign CC? Op de cursuspaginas’s kunt u meer lezen over de acht verschillende cursussen InDesign die we aanbieden. In de informatie staat de prijs van elke cursus vermeldt, ook de duur van de verschillende cursussen wordt weergegeven.

Interesse in een InDesign Cursus. U kunt uzelf direct inschrijven of een offerte aanvragen op onze cursus pagina’s. Voor vragen over ons cursusaanbod kunt u ons bellen op 023-5513409. Belt u ons gerust voor informatie aanvragen over een cursus Adobe InDesign CC. Naast de cursussen Adobe Indesign kunt u ook bij Compu Act Opleidingen aan de slag met cursussen Photoshop én Illustrator. Ook kunt u bij ons terecht voor een offerte aanvraag voor een In-Company training.