Den Bosch  |  Haarlem  |  Leeuwarden  |  Nijmegen  |  Rotterdam  |  Zaandam

Excel Gevorderd

Klassikale cursus Excel Gevorderd

Cursusmethode: Klassikaal Prijs: € 550,-- excl. BTW
Cursusduur: 2 dagen Cursusdata: Bekijk alle cursusdata
Cursustijden: 09:30 tot 16:30 Locaties: Nijmegen, Rotterdam, Zaandam, Haarlem, Den Bosch, Alkmaar, Hoorn, Leeuwarden

De eerstvolgende cursus start op dinsdag 23 januari 2018 in Den Bosch. Kijk onder het tabblad 'Cursusdata' voor de actuele planning.

Na het volgen van de Excel basis training kunt u zich verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenprogramma Excel via de Excel Gevorderd cursus. U raakt meer thuis in de uitgebreide opties van het zeer handige programma Excel.

Ook voor iMac en MacBook / Office 2011 NL!

Als één van de weinig opleidingsinstituten verzorgt Compu Act Opleidingen deze Excel cursus ook voor Mac OS X. U kunt de cursus volgen als u Excel 2011 op uw iMac of andere Apple computer heeft geïnstalleerd! Andere Office cursussen voor op de Mac volgen spoedig.

Trainingsinhoud

Tijdens deze training leert u werken met de analyse- en rapportagemogelijkheden van Excel. Denk hierbij aan handige Wat-als-hulpmiddelen (What-if analysis) als de Oplosser (Solver) en Doelzoeken (GoalSeek), waarmee u scenario's kunt maken.  Tevens wordt er in deze training uitgebreid aandacht besteed aan de geavanceerde mogelijkheden van draaitabellen.

  • Records bekijken in het dataformulier, Autofilters
  • Records selecteren op selectiecriteria 
  • Logische functies en databases
  • Rekenfuncties gebruiken in een database
  • Gegevenstabellen met variabelen
  • Data samenvatten in een draaitabel
  • Scenario's maken en vergelijken
  • Invoerwaarden zoeken met de oplosser
  • Menu maken met macro-opdrachten beschikbaar

Deze training is uitermate geschikt voor alle Excel eindgebruikers, die tabellen met gegevens in Excel maken, beheren en met die gegevens berekeningen en analyses willen uitvoeren. Tijdens deze intensieve cursus leert u ook werken met de geavanceerde mogelijkheden van draaitabellen. U dient de basis van Excel volledig in de vingers te hebben!

Leren werken met de geavanceerdere opties van het  spreadsheet programma Excel, zodat u in staat bent gegevens te analyseren en rapportages te maken.

De docent legt uit en cursisten oefenen direct met de nieuwe stof op hun eigen computer. Ook maakt u zelfstandig oefeningen en u kunt vragen stellen aan de geduldige docent.

U dient ruime ervaring te hebben met Excel. Onderwerpen zoals grafieken, relatieve verwijzingen en autosom zijn u reeds bekend! Mocht u niet zeker zijn dat u de basis onderwerpen zoals vermeld bij basis training Excel kunt u een opfris cursus volgen op een van onze Open leer Centra.

In de training Excel gevorderd kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. Wij beschikken over trainingsmateriaal met de Nederlandse of de Engelse menuopdrachten. Maak uw wens bij inschrijven aan ons bekend!

Vanaf februari 2013 is de nieuwe Office 2013 versie beschikbaar met veel nieuwe mogelijkheden. Natuurlijk is Compu Act Opleidingen een van de eerste opleiders met cursussen in deze versie. U kunt natuurlijk de cursus ook volgen als u beschikt over de versies 2007 of 2010.

In deze cursus Excel leert u handige functies waardoor u sneller kan werken met Microsoft Excel . Na afloop van de training ontvangt u het bewijs van deelname "Excel Gevorderd" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

Natuurlijk wordt er tijdens de training goed voor u gezorgd. Op gezette tijden wordt er gepauzeerd en kunt u koffie/thee/water drinken. Ook voor de lunch wordt voor u verzorgd. De kosten zitten bij de prijs inbegrepen. Gelieve speciale dieet wensen vooraf kenbaar te maken.

Samen met je collegae een cursus Excel volgen? Dat kan! Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Eventueel kan deze cursus op maat worden aangepast. De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan!

Ingeplande cursusdata

Gerelateerde cursussen

Vooropleidingen:

Lesmethode: Klassikaal
Prijs: € 550,--

Beschrijving:
Training Microsoft Excel 2016 / 2013 / 2010 Basis

» Ga naar cursuspagina

Vervolgopleidingen:

Lesmethode: Klassikaal
Prijs: € 325,-- inclusief cursusmateriaal en lunch

Beschrijving:
Cursus Microsoft Word 2013 / 2010 / 2007 Basis

» Ga naar cursuspagina

Andere lesmethode

Deze cursus is ook te volgen via één van onze andere lesmethodes:

Onze Excel cursussen

Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

7,99/10

Certificering

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
2016 / 2013 / 2011 / 2010

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Door Compu Act Ontwikkeld NL/NL NL/Eng

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie