Flash

Klassikale cursus Flash

Cursusmethode: Klassikaal Prijs: € 749,-- inclusief cursusmateriaal excl. BTW
Cursusduur: 8 avonden / 3 dagen Cursusdata: Bekijk alle cursusdata
Cursustijden: zie locatie! Locaties: Haarlem, Waddinxveen, Almere, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch

De cursus Flash Basis is geschikt voor iedereen die met behulp van Flash compacte en geavanceerde animaties op een html-pagina wil produceren. Flash is een geavanceerd animatie programma van Adobe. De cursus wordt elke twee maanden aangeboden maar kan ook als groep geboekt worden. U krijgt een professioneel cursusmateriaal en lesbestanden. De Flash cursus wordt ook als avondopleiding van acht avonden aangeboden.

Curususinhoud cursus Flash

Tijdens deze training leert de deelnemer de interface van Flash kennen, het programma zelfstandig te beheersen en ontwerpen en maken van vector georiënteerde animaties. De animaties worden internetklaar gemaakt door het in een html-pagina te plaatsen, te koppelen aan andere html-pagina's en Flash movies. Ook wordt er aandacht besteed aan audio technieken. Diverse animatie technieken van Flash komen aan bod.

 • Gebruikersinterface: menubalk, gereedschapsbalk, paletten werkruimte
 • Gereedschappen: selectie, subselectie, vrije transformatie, lasso, pen, rechthoek
 • Tabbladen: Eigenschappen, Bibliotheken, Uitlijnen, Handelingen
 • Basisvormen tekenen: samenvoegtekenmodel, objecttekenmodel, lijn, cirkel, potlood
 • Kleur: stalen, verlopen, lineair, radiaal, bitmap, RGB, transparantie (Alpha)
 • Werkruimte instelling, lagen en scenes
 • Toolbox: selectie, objecten, tekst , gradient, Bowe etc.
 • Symbolen: Graphics, Buttons, Movieclips
 • Buttons: eigen tijdlijn, omhoog/boven/omlaag/actief, besturing
 • Instanties van symbolen
 • Tekst: opties, statisch/dynamisch, anti-alias, spellingcontrole, hyperlink, tekstvak met schuifbalk, splitsen
 • Hyperlinks toevoegen
 • Beheer Bibliotheek
 • Tijdlijn: lagen, labels, frames, hoofdframes, kopiëren/plakken
 • Tweens : Frame-by-frame animatie/Vormanimatie/Bewegingsanimatie en Tijdlijneffecten
 • Actionscript 3.0: interactiviteit programmeren (zoals laden URL, SWF, Animatie) aan buttons, symbolen en labels
 • Geluidseffecten toepassen: streaming en gebeurtenisgeluiden
 • Publiceren: Het FLA Flashbestand publiceren naar SWF, HTML, JPG, animated GIF

De Flash basis cursus is uitermate geschikt voor iedereen die professioneel beelden wil bewerken met Adobe Flash. In deze Flash opleiding leert u onder andere montages en vrijstaande afbeeldingen te maken en het toepassen van effect- en correctiefilters. Verder worden kleurcorrecties en consequenties hiervan voor het drukproces behandeld. Ruime ervaring met het werken met Windows en enige affiniteit met fotobewerking is een must. Met het uitgebreide cursusboek kunt u dan zelf verder oefenen. Dit cursusboek gebruiken wij ook voor de gevorderde cursus.

U kunt elke 2 maanden starten met de Klassikale Flash basis cursus op een vestiging die hiernaast staat vermeld. Wij hebben op elke locatie diverse data waarop de cursus wordt aangeboden.

U ontvangt bij aanvang van de cursus een rijkelijk geillustreerd cursusboek met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk.

Gedurende de tweedaagse Flash basis cursus beschikt u in de cursuszaal over een pc met Adobe Photoshop. Tijdens de cursus Flash basis behandelt de docent klassikaal en stap voor stap de belangrijkste functies van het programma. Theorie en praktijk zijn hierbij in balans. Het opdoen van kennis wordt op deze manier gecompleteerd met het aanleren van vele vaardigheden. De behandelde onderwerpen van de cursus sluiten naadloos aan bij het gebruik van het programma in de praktijk. Tevens worden een aantal grafische en typografische begrippen overzichtelijk behandeld.

Natuurlijk wordt er tijdens de cursus Flash goed voor u gezorgd. Op gezette tijden wordt er gepauzeerd en kunt u koffie/thee/water drinken. Ook de lunch wordt voor u verzorgd. De kosten zitten bij de prijs inbegrepen. Gelieve speciale wensen vooraf kenbaar te maken.

Samen met je collegae een cursus Flash volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Eventueel kan deze cursus op maat worden aangepast.
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

 

Ingeplande cursusdata

Gerelateerde cursussen

Vooropleidingen:

Lesmethode: Klassikaal
Prijs: € 545,--

Beschrijving:
Op zoek naar een Adobe Photoshop CC cursus? Bij Compu Act Opleidingen kun je snel starten met een basis of gevorderdencursus. Klik voor meer informatie!

» Ga naar cursuspagina

Vervolgopleidingen:
Er zijn geen vervolgopleidingen gevonden. Neem contact op via 023 551 34 09 of info@computertraining.nl voor meer informatie.