Prezi

Klassikale cursus Prezi

Cursusmethode: Klassikaal Prijs: € 125,-- excl. BTW
Cursusduur: 1/2 dag Cursusdata: Bekijk alle cursusdata
Cursustijden: 09:30 tot 13:00 uur Locaties: Haarlem, Rotterdam, Zaandam, Den Bosch, Groningen, Utrecht

De eerstvolgende cursus start op dinsdag 5 september 2017 in Zaandam. Kijk onder het tabblad 'Cursusdata' voor de actuele planning.

In deze cursus Presenteren met Prezi leert u alles over de nieuwe manier van presenteren. In veel PowerPoint presentaties volgt de ene sheet na de andere sheet en ontbreekt er creativiteit. Sinds 2009 is er een nieuwe en innovatieve manier om presentaties te maken. Het is een nieuwe online presentatietool waarmee presentaties op een andere manier worden gemaakt.

Prezi is een vorm van presenteren waarbij je in plaats van met losse dia’s (slides) werkt in één oneindig groot scherm. Plaatjes, video’s, teksten, alles is mogelijk om dynamisch te presenteren. Je kunt hierbij inzoomen op details en uitzoomen voor overzicht. In deze cursus leert u een idee uitwerken in een concept Vervolgens geeft u vorm aan een mooie presentatie. Een cursus Prezi stimuleert vooral de creativiteit.

Globale cursusinhoud

  • Wat Prezi is en het concept achter Prezi
  • Diverse inspirerende voorbeelden
  • De verschillende toepassingsvormen van Prezi
  • Omgaan met de Prezi editor
  • Afbeeldingen, video's en vormen toevoegen
  • Structuur aanbrengen met frames
  • Een pad aanbrengen om de prezi weer te geven
  • De creativiteit in uw presentatie verhogen
  • Presenteren, printen, publiceren, delen
  • Windows movie maker

Deze training is speciaal ontwikkeld voor mensen die inzicht willen krijgen in de structuur en werkwijze van Prezi en daarmee creatieve dynamische presentaties willen maken.

Prezi is gemakkelijk in het gebruik en snel te leren. Om een optimaal rendement uit deze training te halen is voorkennis van Windows of iOS vereist.

De docent behandelt de mogelijkheden van het programma en zal die met diverse inspirerende voorbeelden verduidelijken. Zelf gaat u direct aan de slag met de mogelijkheden van Prezi. Er is ruime gelegenheid tot oefen met uw eigen bedrijfs presentatie. Het is prettig als u uw logo's, teksten, foto's, etc digitaal heeft en deze mee neemt naar de cursus.

Prezi is een on-line tool en ontwikkeld zich razend snel. U ontvangt een up-to-date hand out met handige tips en trics.

Voor meer informatie over Prezi en hoe het in zijn werk gaat, kijk dan even hier.

Ingeplande cursusdata

Gerelateerde cursussen

Vooropleidingen:
Er zijn geen vooropleidingen gevonden. Neem contact op via 023 551 34 09 of info@computertraining.nl voor meer informatie.

Vervolgopleidingen:
Er zijn geen vervolgopleidingen gevonden. Neem contact op via 023 551 34 09 of info@computertraining.nl voor meer informatie.