Den Bosch  |  Haarlem  |  Leeuwarden  |  Nijmegen  |  Rotterdam  |  Zaandam

Word Gevorderd

Klassikale cursus Word Gevorderd

Cursusmethode: Klassikaal Prijs: € 325,-- inclusief cursusmateriaal en lunch excl. BTW
Cursusduur: 1 dag Cursusdata: Bekijk alle cursusdata
Cursustijden: 09:30 tot 16:30 Locaties: Rotterdam, Zaandam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn, Den Bosch, Leeuwarden

De eerstvolgende cursus start op maandag 19 februari 2018 in Zaandam. Kijk onder het tabblad 'Cursusdata' voor de actuele planning.

Voor wie

Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die te maken heeft met het aanpassen en opmaken van documenten met meerdere lay-outs. De cursus is ook erg geschikt voor Word-gebruikers die professionele rapporten willen maken.

cursus Word 2016

Cursusinhoud

In deze intensieve 1-daagse klassikale training leert u technieken om een document in te delen in secties en te voorzien van kop- en voetteksten. Ook leert u werken met stijlen en nummering. Een inhoudsopgave maken is dan een koud kunstje. Verder wordt er aandacht besteed aan het maken van sjablonen. Natuurlijk wordt het samenvoegen van documenten/etiketten behandelt.

  • Sjablonen
  • Formulieren maken
  • Automatische opmaak, Stijlen
  • Nummering
  • Standaardinstellingen van Word aanpassen
  • Overzichtsweergave
  • Bladerobjecten, macro's en sneltoetsen
  • Index en inhoudsopgave

Leren werken met de geavanceerdere opties van het tekstverwerkingsprogramma Word, zodat u in staat bent een document zeer uitgebreid en efficiënt te bewerken

De docent legt uit en cursisten oefenen direct met de nieuwe stof op hun eigen computer. Ook maakt u zelfstandig oefeningen en u kunt vragen stellen aan de geduldige docent.

Voor deze Word basis cursus dient u de onderdelen zoals omschreven in de Word basis cursus te beheersen. Beheerst u de basiskennis van Windows niet helemaal? U kunt bij ons een Windows cursus volgen!

In de training kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. Wij beschikken over trainingsmateriaal met de Nederlandse of de Engelse menuopdrachten. Maak uw wens bij inschrijven aan ons bekend!

In deze cursus leert u de gevorderde mogelijkheden van Word. Na afloop van de cursus kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "Word gevorderd" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers. 

Inmiddels heeft Microsoft de versie Word 2010 op de markt gebracht met veel meer functionaliteit dan de oude Word 2003 versie. Natuurlijk kunt u bij ons ook een cursus in de oudere versies (Word 2007/2003)volgen. Overigens is begin 2013 de nieuwe versie 2013/365 op de markt gekomen. Wij zijn ook voor deze Office versie de eerste opleider met deze cursussen. Een opfris Word basis cursus is ook een van de mogelijkheden. 

Samen met je collegae een cursus Word volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Eventueel kan deze cursus op maat worden aangepast.
De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

Ingeplande cursusdata

Gerelateerde cursussen

Vooropleidingen:

Lesmethode: Klassikaal
Prijs: € 325,-- inclusief cursusmateriaal en lunch

Beschrijving:
Cursus Microsoft Word 2013 / 2010 / 2007 Basis

» Ga naar cursuspagina

Vervolgopleidingen:
Er zijn geen vervolgopleidingen gevonden. Neem contact op via 075 750 36 39 of info@computertraining.nl voor meer informatie.

Andere lesmethode

Deze cursus is ook te volgen via één van onze andere lesmethodes:

Onze Word cursussen

Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

7,67/10

Certificering

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
365 / 2016 / 2013 / 2010

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Door Compu Act Ontwikkeld NL/NL NL/Eng

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie