Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

in-Company Online (Live)

Een cursus organiseren voor het bedrijf

Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben geënt op een afdeling of een groep. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen “on the job”. Bij meerdere deelnemers is een In-Company training vaak goedkoper dan inschrijving bij onze open-roostertrainingen.
Voor aanvang van de cursusdag wordt het cursusmateriaal opgestuurd.
Voor het deelnemen aan de cursus wordt een uitgebreide uitleg via de email toegestuurd. In deze uitleg wordt duidelijk omschreven, ondersteund door afbeeldingen, hoe de verbinding tot stand gebracht wordt. Wij kunnen op afstand hulp bieden bij het leggen van de verbinding en het inloggen naar de leeromgeving.
Er kan vanaf elke plaats in Nederland verbinding worden gelegd. Wat je nodig hebt is een internetverbinding en een computer met camera en een microfoon. De meeste laptops zijn hiermee standaard uitgerust.

Vereiste voor een cursussessie:

  • Laptop of PC (met camera en microfoon)

  • Internetverbinding

De voordelen van een in-company cursus:

  • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd

  • Interactie tussen medewerkers

  • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze

  • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke leerbehoefte van uw organisatie.

Maatwerk en persoonlijk contact

Na uw offerte-aanvraag nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Wij maken een zo gedetailleerd mogelijke offerte waarin al uw wensen omschreven staan. Nadat u akkoord gaat met de offerte volgt een inventarisatie.

Goede docenten

Een goede training staat of valt met een goede docent. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en zijn al jaren lang verbonden aan onze organisatie. De docent neemt vooraf contact met u op om de details met u door te spreken. Zo is er weinig ruis op de lijn. Maar ook na de cursus kunnen cursisten vragen stellen aan hun eigen docent. Na de cursus volgt een evaluatie door de cursisten. U ontvangt een korte rapportage!

Altijd maatwerk

De cursusinhoud, vorm en cursusduur wordt samen met u bepaalt. Ook cursustijden en data kunnen op uw organisatie worden afgestemd. Wij ontwikkelen zelf Office cursusmateriaal en kunnen dit voor uw cursisten op maat samenstellen. Wij kunnen voor de Microsoft Office-pakketten onze flexibele en klassikale methode voor u combineren en leveren dus altijd maatwerk.

Geen computers?

Heeft u geen laptop(s) dan kunt u bij ons tegen een kleine vergoeding een laptop huren. Wij zullen de laptop dan per post naar u versturen. Voor het huren van een laptop is wel een borg vereist.

Vragen?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Bel 023-5513409 of mail naar: [email protected]

Compu Act Opleidingen | Copyright
juni, 2024
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: in-Company Online (Live)

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids