Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Klassikaal

Een klassikale cursus volgen

Compu Act Opleidingen heeft al 21 jaar ervaring met het verzorgen van klassikale opleidingen. Wij verzorgen diverse opleidingen op het gebied van Windows, Office, Adobe, Autocad, etc.

Een klassikale training is een trainingsvorm waarbij deelnemers in groepsvorm les krijgen van een van onze docenten. De groep kan bestaan uit medewerkers van dezelfde organisatie of van verschillende. Deze vorm van lesgeven is voor de meeste deelnemers een vertrouwde methode.

Het voordeel van deze curcus is het contact met de andere cursisten. Je kunt naast van de docent ook veel van elkaar opsteken. Met andere problemen constateren en bijbehorende oplossingen vinden is erg leerzaam.

U kunt zich inschrijven voor een cursus op alle mogelijke niveaus en op verschillende locaties in het land.

Vragen

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze trainingen? Neemt u dan contact met ons op. tel 023-5513409

Ervaren docenten

Onze cursussen worden verzorgd door ervaren docenten welke na elke cursus door de cursisten geëvalueerd worden. Onze docenten scoren een 8,5 of hoger. Ook achteraf kunt u de docent nog vragen stellen. De docent geeft per e-mail of telefonisch antwoord, net wat handiger is.

Cursusmateriaal

Bij aanvang van elke cursus ontvangt u altijd uitstekend cursusmateriaal welke u als naslagwerk kunt gebruiken. De Office en Adobe cursussen worden standaard in het Nederlands aangeboden maar wij beschikken ook over Engelse software en cursusmateriaal. Bij de Autodesk ontvangt u een officieel cursusboek. Dit cursusboek wordt apart aan u doorberkend.

Cursuslocaties en cursusdata

Compu Act Opleidingen heeft vestigingen door heel Nederland zodat uw reistijd tot een minimum beperkt wordt. U vindt de cursusdata en cursuslocaties bij de desbetreffende cursus. [Zoek uw cursus]

Examinatie en Erkenning

Afhankelijk van de cursus en cursusvorm worden certificaten uitgereikt. Voor een aantal cursussen dient u een examen af te leggen. Onze certificaten zijn in enkele gevallen erkend door branches of externe instituten. Zo verzorgen wij erkende Autodesk opleidingen. Onze Office en Adobe opleidingen zijn branche-overstijgend en worden door ons zelf erkend. [Lees meer…]

Een fijne leeromgeving

In een prettige omgeving worden de verschillende onderwerpen door onze professionele docenten behandeld. Als u een dagopleiding volgt wordt er altijd een lunch geserveerd. Koffie en thee kunt u gedurende de dag gratis verkrijgen. Afhankelijk van de cursus bestaat de groepsgrootte uit maximaal 8 personen.

Moderne apparatuur

Onze cursussen worden verzorgd op moderne computers met de nieuwste software, van Adobe en Microsoft Office en Autodesk. Er worden soms ook cursussen verzorgd voor oudere versies van dezelfde software. Bij de offerte-aanvraag en inschrijving kunt u uw voorkeur aangeven.

Faciliteiten

Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining wordt u een lunch aangeboden. Deze servicekosten worden afhankelijk van de cursus naast het cursustarief berekend.

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen