Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Klassikaal Online (Live)

Een Virtuele klassikale cursus volgen

Compu Act Opleidingen heeft ruim 21 jaar ervaring met het verzorgen van opleidingen door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht voor diverse opleidingen op het gebied van Windows, Office, Adobe, Autocad, etc.
Virtueel Klaslokaal is een trainingsvorm waarbij cursisten en docenten op een eenvoudige wijze via hun computer bijeen komen. Tijdens de cursus is het mogelijk contact te hebben met de andere cursisten. Zo kan je ook veel van elkaar opsteken.

U kunt zich inschrijven voor een cursus op alle mogelijke niveaus en deelnemen vanaf elke locatie in Nederland. Er kan vanaf elke plaats verbinding worden gelegd. Wat je nodig hebt is een internetverbinding en een computer met camera en een microfoon. De meeste laptops zijn hiermee standaard uitgerust. Een vereiste is wel dat u de juiste software geïnstalleerd heeft. Hier kunnen wij u mee helpen.

Voor het deelnemen aan onze klassikale sessies krijg je een uitgebreide uitleg via de email toegestuurd. In deze uitleg wordt duidelijk omschreven, ondersteund door afbeeldingen, hoe u aan de trainingssessie kunt deelnemen. Waar nodig geven wij op afstand hulp bij het leggen van de verbinding en het inloggen naar de leeromgeving.
Heeft u geen laptop dan kunt u bij ons tegen een kleine vergoeding een laptop huren. Wij zullen de laptop dan per post naar u versturen. Voor het huren van een laptop is een borg vereist.

Vereiste voor een cursussessie:

  • Laptop of PC (met camera en microfoon)
  • Internetverbinding

Vragen

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze trainingen? Neemt u dan contact met ons op. tel 023-5513409 of mail naar: [email protected]

Ervaren docenten

Onze cursussen worden verzorgd door ervaren docenten. Ook achteraf kunt u de docent nog vragen stellen. De docent geeft per e-mail of telefonisch antwoord, net wat handiger is.

Cursusmateriaal

Voor aanvang van elke cursus ontvangt u altijd uitstekend cursusmateriaal welke u als naslagwerk kunt gebruiken. De Office en Adobe cursussen worden standaard in het Nederlands aangeboden.

Cursuslocaties en cursusdata

Er kan vanuit elke plaats in Nederland worden deelgenomen aan een cursus. U vindt de cursusdata en cursuslocaties bij de desbetreffende cursus

Examinatie en Erkenning

Afhankelijk van de cursus en cursusvorm kan er een certificaat van deelname ontvangen worden. Het certificaat wordt per post naar u verstuurd of als PDF per email verzonden. Onze certificaten zijn in enkele gevallen erkend door branches of externe instituten. Zo verzorgen wij erkende Autodesk opleidingen. Onze Office en Adobe opleidingen zijn branche-overstijgend en worden door ons zelf erkend.

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen