Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Online Classroom

Een virtuele cursus volgen

Compu Act Opleidingen heeft ruim 21 jaar ervaring met het verzorgen van opleidingen door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht voor diverse opleidingen op het gebied van Windows, Office, Adobe, Autocad, etc.

U kunt zich inschrijven voor een cursus op alle mogelijke niveaus en deelnemen vanaf elke locatie in Nederland. Er kan vanaf elke plaats verbinding worden gelegd. Wat je nodig hebt is een internetverbinding en een computer met camera en een microfoon. De meeste laptops zijn hiermee standaard uitgerust. Een vereiste is wel dat u de juiste software geïnstalleerd heeft. Hier kunnen wij u mee helpen.

Voor het deelnemen aan onze online sessies krijg je een uitgebreide uitleg via de email toegestuurd. In deze uitleg wordt duidelijk omschreven, ondersteund door afbeeldingen, hoe u aan de trainingssessie kunt deelnemen. Waar nodig geven wij op afstand hulp bij het leggen van de verbinding en het inloggen naar de leeromgeving.
Heeft u geen laptop dan kunt u bij ons tegen een kleine vergoeding een laptop huren. Wij zullen de laptop dan per post naar u versturen. Voor het huren van een laptop is een borg vereist.

Wij bieden de volgende lesmethodes aan:

Klassikaal Online Classroom
Virtueel Klaslokaal is een trainingsvorm waarbij cursisten en docenten op een eenvoudige wijze via hun computer bijeen komen. Tijdens de cursus is het mogelijk contact te hebben met de andere cursisten. Zo kan je ook veel van elkaar opsteken.

In-Company Online Classroom
Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben geënt op een afdeling of een groep. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen “on the job”. Bij meerdere deelnemers is een In-Company training vaak goedkoper dan inschrijving bij onze open-rooster trainingen. Voor aanvang van de cursusdag wordt het cursusmateriaal opgestuurd.

De voordelen van een in-company cursus:

  • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
  • Interactie tussen medewerkers
  • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
  • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke leerbehoefte van uw organisatie.

Thuisstudie Online Classroom

Met onze unieke lesmethode kunt u zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen.
Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van uw keuze. U werkt tijdens de cursus in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.
Elke week kunt u via een mail contact leggen met een docent en zo uw vragen stellen. De docent zal deze vragen beantwoorden via telefoon, mail, skype of Microsoft teams.

Privéles Online Classroom
Privélessen zijn geschikt als u weinig tijd heeft of als u het prettiger vindt om in een setting van één-op-één een aantal vaardigheden op te doen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan bedrijfsspecifieke onderwerpen waar u een oplossing voor zoekt. Ook kan de taal een barrière zijn. Daarnaast is het prettig dat bepaalde onderwerpen nader voor u behandeld worden.

Vereiste voor een cursussessie:

  • Laptop of PC (met camera en microfoon)
  • Internetverbinding

Vragen

Wilt u een passend opleidingsadvies? Of heeft u vragen over een van onze trainingen? Neemt u dan contact met ons op. tel 023-5513409 of mail naar: [email protected]

Ervaren docenten

Onze cursussen worden verzorgd door ervaren docenten. Ook achteraf kunt u de docent nog vragen stellen. De docent geeft per e-mail of telefonisch antwoord, net wat handiger is.

Cursusmateriaal

Voor aanvang van elke cursus ontvangt u altijd uitstekend cursusmateriaal welke u als naslagwerk kunt gebruiken. De Office en Adobe cursussen worden standaard in het Nederlands aangeboden.

Cursuslocaties en cursusdata

Er kan vanuit elke plaats in Nederland worden deelgenomen aan een cursus. U vindt de cursusdata en cursuslocaties bij de desbetreffende cursus

Examinatie en Erkenning

Afhankelijk van de cursus en cursusvorm kan er een certificaat van deelname ontvangen worden. Het certificaat wordt per post naar u verstuurd of als PDF per email verzonden. Onze certificaten zijn in enkele gevallen erkend door branches of externe instituten. Zo verzorgen wij erkende Autodesk opleidingen. Onze Office en Adobe opleidingen zijn branche-overstijgend en worden door ons zelf erkend.

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen