Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Open Leercentrum

Compu Act Opleidingen verzorgt wekelijks diverse computercursussen in haar Open Leercentra. Met onze unieke lesmethode kunt u zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van uw keuze. U werkt tijdens de cursus in eigen tempo en krijgt extra "gratis" cursustijd om de training af te ronden.
Open Leercentrum altijd maatwerk

  • Alle computercursussen zijn individueel
  • Naast de standaard cursusduur krijgen cursisten gratis aanvullende cursustijd
  • U kunt instromen op uw huidige kennis en zo betaalt u nooit te veel
  • Cursisten kunnen zelf per week overdag en ’s avonds de cursustijden inroosteren
  • De cursisten werken met professioneel en overzichtelijk cursusmateriaal
  • U kunt direct starten met de cursus!
  • Direct inschrijven en beginnen

Locaties en tijden

De cursuslocaties

U kunt direct starten met uw cursus op de locaties in Den Bosch.

Cursustijden

U kunt elke week starten! Wekelijks zijn er op elke vestiging zowel overdag als ’s avonds diverse computercursussen beschikbaar waarvoor u zich kunt inschrijven. Zo werkt u in eigen tempo door de cursusstof, op tijden die u uitkomen. Een ideale methode voor cursisten met onregelmatige werktijden of wisseldiensten.
Certificaat
Na afloop van de cursus kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers. [Lees meer…]
Cursusmateriaal

De cursusmaterialen die wij gebruiken zijn gericht op het leren door te doen. Het leren van nieuwe informatie gaat het best als de theorie onmiddellijk wordt gevolgd door praktische oefeningen. De cursusmaterialen zijn dan ook gebaseerd op het 10% theorie 90% praktijk principe.

Wij maken regelmatig aangepast cursusmateriaal voor onze klanten. We kunnen combinaties maken van modules uit verschillende cursussen of nieuwe modules op aanvraag leveren. Ook is het mogelijk om uw eigen branding toe te laten voegen aan de cursusmaterialen

Elke cursus manual is voorzien van een cursus CD. Hierop staan de oefenbestanden. De cursus CD wordt meestal aan het begin van de cursus gekopieerd naar de harde schijf van de computer van de cursist. De cursus CD hoort bij het cursusmateriaal en mag na afloop van de cursus mee worden genomen.

Softwareversies
Onze cursussen worden aangeboden in alle versies van Office (2010/2011/2013/2016) die u kunt bedenken. Cursussen op het gebied van Office 365 en Windows 10 zijn ook verkrijgbaar. U kunt zich  inschrijven voor deze versies maar ook kiezen uit de wat oudere pakketten.

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen