Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Privéles

Ontwikkel jezelf tijdens een Privéles.

Privélessen zijn geschikt als u weinig tijd heeft of als u het prettiger vindt om in een setting van één-op-één een aantal computervaardigheden op te doen. Compu Act Opleidingen verzorgt de les privé bij u op locatie of op één van onze eigen locaties.

Omdat iedereen op zijn of haar eigen tempo leert, blijkt soms de klassikale benadering niet goed te werken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bedrijfsspecifieke onderwerpen waar u een oplossing voor zoekt. Ook kan de taal een barrière zijn. Daarnaast is het prettig dat bepaalde onderwerpen nader voor u behandeld worden, waar u in een klassikale computertraining zelden de kans voor krijgt.

Jarenlange ervaring
U kunt voorafgaand aan uw privéles de docent bepaalde vraagstukken voorleggen zodat hij/zij heel doelgericht de cursus kan verzorgen. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en beheersen de cursusstof tot in de puntjes. Ook is ons cursusmateriaal geschikt als naslagwerk zodat u zelf verder kunt met de cursusstof.
U kunt een privéles ook combineren met onze Open Leercentrum cursussen (in een groep, maar wel in eigen tempo – het beste van twee werelden).
Particulier en zakelijk
Zowel als particuliere klant als zakelijke klant kunt u bij ons terrecht voor privéles. Wij verzorgen privéles voor beginnenede computergebruikers tot ver gevorderde computergebruikers.
Diverse programma’s

Denk bij privélessen niet alleen aan standaardprogramma’s zoals Windows, Adobe en AutoCAD. U kunt ook bij ons terecht met vragen over uw iPad (of andere tablet), programmeren, smartphone, e-books, muziek en films online kopen en organiseren, enzovoort.

Meer informatie
Afhankelijk van uw wensen en gewenste niveau worden de kosten bepaald. Ook zijn de kosten afhankelijk van de locatie. Bel voor meer informatie met 023-551 34 09. U kunt voor meer informatie ons ook via de email bereiken op [email protected].

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen