Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Privéles Online (Live)

Ontwikkel jezelf tijdens een Privéles.

Privélessen zijn geschikt als u weinig tijd heeft of als u het prettiger vindt om in een setting van één-op-één een aantal vaardigheden op te doen.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan bedrijfsspecifieke onderwerpen waar u een oplossing voor zoekt. Ook kan de taal een barrière zijn. Daarnaast is het prettig dat bepaalde onderwerpen nader voor u behandeld worden.

Voor het deelnemen aan de cursus wordt een uitgebreide uitleg via de email toegestuurd. In deze uitleg wordt duidelijk omschreven, ondersteund door afbeeldingen, hoe de verbinding met de docent tot stand gebracht wordt. Wij kunnen op afstand hulp bieden bij het leggen van de verbinding en het inloggen naar de leeromgeving.

Er kan vanaf elke plaats in Nederland verbinding worden gelegd. Wat je nodig hebt is een internetverbinding en een computer met camera en een microfoon. De meeste laptops zijn hiermee standaard uitgerust.

Vereiste voor een cursussessie:

  • Laptop of PC (met camera en microfoon)
  • Internetverbinding

Jarenlange ervaring

U kunt voorafgaand aan uw privéles de docent bepaalde vraagstukken voorleggen zodat hij/zij heel doelgericht de cursus kan verzorgen. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en beheersen de cursusstof tot in de puntjes. Ook is ons cursusmateriaal geschikt als naslagwerk zodat u zelf verder kunt met de cursusstof. U kunt een privéles ook combineren met onze Thuis Studie leermethode.

Particulier en zakelijk

Zowel als particuliere klant als zakelijke klant kunt u bij ons terecht voor privéles. Wij verzorgen privéles voor beginnende computergebruikers tot ver gevorderde computergebruikers.

Meer informatie

Afhankelijk van uw wensen en gewenste niveau worden de kosten bepaald. Bel voor meer informatie met 023-551 34 09. U kunt voor meer informatie ons ook via de email bereiken op [email protected]

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen