Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Thuisstudie Online (Live)

Compu Act Opleidingen verzorgt diverse computercursussen geschikt voor thuisstudie. Met onze unieke lesmethode kunt u zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van uw keuze. U werkt tijdens de cursus in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.

Elke week kunt u via een mail contact leggen met een docent en zo uw vragen stellen. De docent zal deze vragen beantwoorden via telefoon, mail, skype of Microsoft teams.

Voor aanvang van de cursus wordt het cursusboek opgestuurd. Tijdens de cursussessie zal er vanuit het boek gewerkt worden.

Open Leercentrum altijd maatwerk

  • Alle computercursussen zijn individueel
  • Naast de standaard cursusduur krijgen cursisten gratis aanvullende cursustijd
  • De cursisten werken met professioneel en overzichtelijk cursusmateriaal
  • U kunt direct starten met de cursus!
  • Direct inschrijven en beginnen

Locaties en tijden

U leert vanuit huis onder begeleiding van onze docenten. U kunt dus direct starten met uw cursus.

Certificaat

Na afloop van de cursus kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.

Cursusmateriaal

De cursusmaterialen die wij gebruiken zijn gericht op het leren door te doen. Het leren van nieuwe informatie gaat het best als de theorie onmiddellijk wordt gevolgd door praktische oefeningen. De cursusmaterialen zijn dan ook gebaseerd op het 10% theorie 90% praktijk principe.
Wij maken regelmatig aangepast cursusmateriaal voor onze klanten. We kunnen combinaties maken van modules uit verschillende cursussen of nieuwe modules op aanvraag leveren. Ook is het mogelijk om uw eigen branding toe te laten voegen aan de cursusmaterialen
Voor elke cursus zijn oefenbestanden beschikbaar. Deze krijgt u per email doorgestuurd.

Softwareversies

Onze cursussen worden aangeboden in alle versies van Office (2016/2019/365). Cursussen op het gebied van Office 365 en Windows 10 zijn ook verkrijgbaar. U kunt zich inschrijven voor deze versies maar ook kiezen uit de wat oudere pakketten.

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen