Al 21 jaar uw partner in ICT-opleidingen.

Menu

Winkel categorie: Klassikaal

Zwolle

Welkom bij CompuAct opleidingen Zwolle! U kunt bij ons terecht voor cursussen en workshops in Open Leercentrum, Klassikale en In-Company vorm. Ook Privélessen met één van onze ervaren docenten behoort tot de mogelijkheden. Wilt u met onze Open Leercentrum methode een proefles maken? Dat kan! Bel of mail ons om een afspraak in te plannen. Niet zeker welke cursus bij u past, of heeft u een andere vraag. Wij staan u graag te woord. Tijdens onze cursussen kunt u gebruikmaken van onze Koffie/Lunchruimte onder het genot van een kopje thee, Koffie of Cappuccino. Even een moment ontspanning tussendoor! Bij de klassikale cursussen verzorgen wij een lunch voor u en uw medecursisten.

Utrecht AutoCAD

Welkom bij Compu Act opleidingen Utrecht! Voor trainingen van Compu Act Opleidingen kun je terecht op locaties verspreid over Nederland. Trainingen kunnen ook in-company plaats vinden. Daarvoor beschikt Compu Act Opleidingen over mobiele leslokalen. Voor elke situatie hebben wij een oplossing. Elke maand organiseert computertraining.nl Excel cursussen. De cursussen worden klassikaal verzorgd waarbij wij proberen de cursusgroepen zo klein mogelijk te houden (2-8 cursisten) zodat iedere cursist voldoende aandacht krijgt voor eventuele eigen vragen. Aan de hand van het cursusmateriaal werkt de docent door de verschillende te behandelen onderwerpen. Na ieder onderwerp gaat u tijdens de cursus natuurlijk direct zelf aan de slag om het geleerde direct toe te passen.Cursus Excel Gevorderd UtrechtElke maand organiseert Compu Act Opleidingen gevorderde Excel cursussen. De cursussen worden klassikaal verzorgd waarbij wij proberen de cursusgroepen zo klein mogelijk te …

Utrecht AutoCAD Lees verder »

Tiel

Waar kunt u ons vinden Compu Act Opleidingen Tiel bevindt zich dicht bij de A15 die door Tiel loopt. Wij zijn uitstekend bereikbaar met uw eigen auto via de A2 en de A15. De dichtstbijzijnde bushalte is tevens slechts enkele minuten lopen. Cursustijden Klassikale cursussen Deze starten om 10:00 en afhankelijk van de groep eindigen deze rond 16:45 uur. Parkeren Wij beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein. Openbaar vervoer Vanaf het Station Tiel is het 8 minuten met buslijn 45 en nog ongeveer 5 minuten lopen.

Oosterhout

Welkom bij CompuAct opleidingen Oosterhout! U kunt bij ons terecht voor cursussen en workshops in Open Leercentrum, Klassikale en In-Company vorm. Ook Privélessen met één van onze ervaren docenten behoort tot de mogelijkheden. Wilt u met onze Open Leercentrum methode een proefles maken? Dat kan! Bel of mail ons om een afspraak in te plannen. Niet zeker welke cursus bij u past, of heeft u een andere vraag. Wij staan u graag te woord. Tijdens onze cursussen kunt u gebruikmaken van onze Koffie/Lunchruimte onder het genot van een kopje thee, Koffie of Cappuccino. Even een moment ontspanning tussendoor! Bij de klassikale cursussen verzorgen wij een lunch voor u en uw medecursisten.

Maarn

Waar kunt u ons vinden Compu Act Opleidingen Maarn ligt vlakbij het NS station van Maarn. Openbaar vervoer Compu Act Opleidingen Maarn is lopend vanaf het station te bereiken. Parkeren In de buurt van het is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

Emmen

Hier worden enkel Autodesk cursussen gegeven. Waar kunt u ons vinden Dichtbij het centrum van Emmen, naast de Emmerweg en gelegen aan Hooggoorns, ligt het trainingscentrum. Routebeschrijving Auto Vanuit richting Hoogeveen/Coevorden (N34): U neemt de afslag Emmen-Zuid (N391). Aan het einde van de afrit rechtsaf, de N391 op. Ga na 320 meter linksaf de Ermerweg op. Op de Ermerweg slaat u na bijna 3 km rechtsaf (2e afslag na de brug) de Noordbargerstraat in. Neem de tweede afslag aan de linkerkant (Hooggoorns; éénrichtingsverkeer). Ga met de bocht mee naar links. Het gebouw bevindt zich aan de rechterkant in de volgende bocht. Vanuit richting Beilen (N381): Ga de N34 op richting Coevorden. Zie verder hieronder. Vanuit richting Groningen/Borger (N34): U neemt de afslag Emmen-Zuid (N391). De rotonde 3 kwart rondrijden, de N391 op richting Emmen. U …

Emmen Lees verder »

Eindhoven

Welkom bij CompuAct opleidingen Eindhoven! U kunt bij ons terecht voor cursussen en workshops in Open Leercentrum, Klassikale en In-Company vorm. Ook Privélessen met één van onze ervaren docenten behoort tot de mogelijkheden. Wilt u met onze Open Leercentrum methode een proefles maken? Dat kan! Bel of mail ons om een afspraak in te plannen. Niet zeker welke cursus bij u past, of heeft u een andere vraag. Wij staan u graag te woord. Tijdens onze cursussen kunt u gebruikmaken van onze Koffie/Lunchruimte onder het genot van een kopje thee, Koffie of Cappuccino. Even een moment ontspanning tussendoor! Bij de klassikale cursussen verzorgen wij een lunch voor u en uw medecursisten.

Den Haag

Welkom bij CompuAct opleidingen Den Haag! U kunt bij ons terecht voor cursussen en workshops in Open Leercentrum, Klassikale en In-Company vorm. Ook Privélessen met één van onze ervaren docenten behoort tot de mogelijkheden. Wilt u met onze Open Leercentrum methode een proefles maken? Dat kan! Bel of mail ons om een afspraak in te plannen. Niet zeker welke cursus bij u past, of heeft u een andere vraag. Wij staan u graag te woord. Tijdens onze cursussen kunt u gebruikmaken van onze Koffie/Lunchruimte onder het genot van een kopje thee, Koffie of Cappuccino. Even een moment ontspanning tussendoor! Bij de klassikale cursussen verzorgen wij een lunch voor u en uw medecursis Voor o.a. onderstaande organisaties hebben wij trainingen verzorgd: Ministerie van Economische Zaken Aramco Rituals Gemeente Den Haag Hitachi Postcode Loterij UWV PostNL en …

Den Haag Lees verder »