Compu Act Opleidingen

Compu Act Opleidingen Boxtel

Adres

Bosscheweg 139
5282 WV Boxtel

Voor meer informatie:
Tel: 023-5513409
Fax: 023-5513410
E-mail: info@compuact.nl

Lesmethodes

Open Leercentrum

Klassikaal

In-Company

Faciliteiten

Gratis Wi-Fi

Gratis parkeren

Parkeren gehandicapten

Cursusruimte te huur

Hier worden enkel Autodesk cursussen gegeven.

Waar kunt u ons vinden

De locatie is makkelijk te bereiken via de A2, en ligt aan de rand van Boxtel, in het kantoren-complex Seliswoude.

Routebeschrijving Auto

Komende vanuit de richting ’s Hertogenbosch / Utrecht

Ga over de A2 richting Eindhoven. Vrij kort na ’s Hertogenbosch ziet u de afslag Boxtel-Noord (afrit 25 op de A2). Neem deze afslag en ga onderaan bij de stoplichten linksaf richting Boxtel. Na ongeveer 500m rijdt u de bebouwde kom van Boxtel binnen. Eenmaal binnen de bebouwde kom vindt u aan uw rechterhand na een afslag naar rechts naar kantoren-complex Seliswoude. Neem de afslag en volg de linker oprit, in het kantoor aan de rechterkant vind u op de begane grond de cursusruimte.

Komende vanuit de richting Eindhoven

Ga over de A2 richting ‘s Hertogenbosch. Op de A2 ziet u de afslag Boxtel-Noord (afrit 25 opde A2). Neem deze afslag en ga bij de stoplichten rechtsaf richting Boxtel. Na ongeveer 1 km rijdt u de bebouwde kom van Boxtel binnen. Eenmaal binnen de bebouwde kom vindt u aan uw rechterhand een afslag naar rechts naar kantoren-complex Seliswoude. Neem de afslag en volg de linker oprit, in het kantoor aan de rechter-kant vind u op de begane grond de cursusruimte.

Komende vanuit de richting Tilburg

Ga over de A58 richting Eindhoven. Ga van de A58 over naar de A2 richting ’s Hertogenbosch, op de A2 ziet u de afslag Boxtel-Noord (afrit 25 op de A2). Neem deze afslag en ga onderaan bij de stoplichten linksaf richting Boxtel. Na ongeveer 500m rijdt u de bebouwde kom van Boxtel binnen. Eenmaal binnen de bebouwde kom vindt u aan uw rechterhand een afslag naar rechts naar kantorencomplex Seliswoude. Neem de afslag en volg de linker oprit, in het kantoor aan de rechterkant vind u op de begane grond de cursusruimte.