Compu Act Opleidingen

Compu Act Opleidingen Tiel

Adres

Compu Act Opleidingen Tiel
Buitenbulkweg 12
4005 LA Tiel NEDERLAND

Tel: 023 - 551 3409
E-mail: info@computertraining.nl

Lesmethodes

Open Leercentrum

Klassikaal

In-Company

Faciliteiten

Gratis Wi-Fi

Gratis parkeren

Parkeren gehandicapten

Cursusruimte te huur

Op zoek naar een geschikte training- en cursuslocatie in Tiel?

Compu Act Opleidingen Tiel heeft 2 compleet ingerichte cursusruimten en twee flexibel in te richten ruimten te huur. Iedere werkplek kan beschikken over over een eigen computer.

Een professionele training verzorgen in Tiel.

Wanneer u een training gaat geven begrijpen wij dat het van belang is dat alles op orde is, zowel de ruimte als de apparatuur die beschikbaar wordt gesteld. Daarom werken wij enkel met professionele apparatuur waar u geen omkijken naar heeft. Dit ziet u terug van de bureaustoelen tot aan het eten en drinken wat wordt aangeboden op deze locatie.

De cursusruimten kunnen worden voorzien van beamer, projectiescherm en whiteboard. Alle cursusruimtes zijn voorzien van alles wat u nodig heeft wat u nodig heeft om een goede cursus te verzorgen.

De trainingslocaties is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Tevens is er ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig. Tevens zijn op nabij afstand van de cursuslocatie diverse hotels aanwezig.

Grenzend aan onze trainingsruimte is een koffie- en/of lunchruimte. Desgewenst verzorgen wij ook lunch of diner voor u. De kosten voor koffie/thee/water zijn bij de prijs inbegrepen.  Tegen een meerprijs zijn er ook frisdranken en candybars te verkrijgen. De kosten bedragen € 7,50 per persoon per dag. U kunt al een lunch verzorgd krijgen vanaf € 10,--.

Wij hebben ook eigen cursusruimten in Almere, Nijmegen, Alkmaar, Rotterdam, Zaandam, Eindhoven, Waddinxveen, Utrecht, Groningen, Heythuysen, Drachten, Hoogeveen, Emmen, etc.

U kunt tegen een meerprijs ondersteuning krijgen op het gebied van ICT en vooraf programmatuur laten instaleren. Daarvoor staat ons systeembeheer voor u klaar. Wij ondersteunen u graag voor een geslaagde training.

Draadloos internet

Op onze locatie kunt u gebruik maken van draadloos internet via een wifi-verbinding.

Service

Bij de verhuur van onze lokalen is één standaard software-installatie inbegrepen. Dit betekent dat de computers standaard zijn uitgerust met Windows XP. Overige instalaties Windows 7 of 8.1 en Microsoft Office  (2013, 2010, 2007 NL) geschieden tegen een meerprijs.. Overige installaties (Server 2012, Server 2008 R2) geschieden tegen een meerprijs.

Aanbetaling 10 %, 3 weken vooraf
Totale huursom 100%, 1 week vooraf

Annulering van verhuur locaties

3 weken voor datum verhuur – 10% van de totale som betalen.
1 week voor datum verhuur – 75% van de totale som betalen.
3 dagen voor datum verhuur  – 100% van de totale som betalen.