Compu Act Opleidingen

Compu Act Opleidingen Groningen

Adres

Compu Act Opleidingen Groningen
Helperpark 296
9723 ZA Groningen

Tel: 023 - 551 3409
E-mail: info@computertraining.nl

 

Lesmethodes

Open Leercentrum

Klassikaal

In-Company

Faciliteiten

Gratis Wi-Fi

Gratis parkeren

Parkeren gehandicapten

Cursusruimte te huur

Waar kunt u ons vinden?

Compu Act Opleidingen Groningen bevindt zich op het Bedrijvenpark Helperpark.

Parkeren

Er is ruime parkeergelegenheid bij de Mediacentrale aanwezig.

Openbaar vervoer

Vanaf het hoofdstation wordt per bus een halfuursdienst uitgevoerd op het traject Hoofdstation – Griffeweg – Europaweg - Europapark (lijn 20). (9292)

Met de auto

Gebruikt u GPS-navigatie? Voer dan als adres Helperpark 296 in.

Uit richting Assen (A28)

Bij het knooppunt Julianaplein slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf (Ring Groningen Oost) en neemt u gelijk weer de afslag rechts (E37, Centrum/Helpman). Onderaan deze afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U kruist dan de Hereweg. Direct na deze kruising volgt u de uitvoegstrook rechtsaf (bordje Coedersborg Rijkskantoren). Deze weg rijdt u rechtdoor uit tot u niet verder kunt. U komt dan op een T-splitsing waar u linksaf slaat de Helperzoom op. U gaat met de weg mee het spoor over en slaat gelijk over het spoor rechtsaf de weg op die parallel aan de spoorweg loopt (Verlengde Lodewijkstraat). U blijft deze weg uitrijden tot u niet verder kunt. U ziet aan het eind van deze weg aan de linkerkant de inrit van de Mediacentrale. U kunt aan de zijkant en aan de achterkant van het pand parkeren.

Uit richting Drachten (A7)

Bij het knooppunt Julianaplein gaat u rechtdoor en neemt u direct na de verkeerslichten de eerste afslag rechts (E37, Centrum/Helpman). Onderaan deze afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U kruist dan de Hereweg. Direct na deze kruising volgt u de uitvoegstrook rechtsaf (bordje Coedersborg Rijkskantoren). Deze weg rijdt u rechtdoor uit tot u niet verder kunt. U komt dan op een T-splitsing waar u linksaf slaat de Helperzoom op. U gaat met de weg mee het spoor over en slaat gelijk over het spoor rechtsaf de weg op die parallel aan de spoorweg loopt (Verlengde Lodewijkstraat). U blijft deze weg uitrijden tot u niet verder kunt. U ziet aan het eind van deze weg aan de linkerkant de inrit van de Mediacentrale. U kunt aan de zijkant en aan de achterkant van het pand parkeren.

Uit richting Winschoten (A7)

Vlak voor de stad Groningen slaat u bij de verkeerslichten linksaf. U rijdt nu richting het stadion Euroborg (ligt aan uw linkerhand). Wanneer u deze weg uitrijdt, komt u op een T-splitsing waar u linksaf slaat. Deze weg komt na een paar honderd meter uit bij de Mediacentrale. U kunt gelijk hier aan het begin en aan de zijkant van het pand parkeren.

Download de routebeschrijving