Compu Act Opleidingen

Compu Act Opleidingen Nijmegen

Adres

Compu Act Opleidingen Nijmegen
Bedrijvencentrum Groenestraat
Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Tel: 024 - 300 6249
E-mail: nijmegen@computertraining.nl

Lesmethodes

Open Leercentrum

Klassikaal

In-Company

Faciliteiten

Gratis Wi-Fi

Gratis parkeren

Parkeren gehandicapten

Cursusruimte te huur

Waar kunt u ons vinden?

Compu Act Opleidingen Nijmegen bevindt zich in “Bedrijvencentrum Groenestraat” aan de Groenestraat in Nijmegen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde. Wel graag eerst binnen aanmelden en een bezoekerspas

Openbaar vervoer

Compu Act Opleidingen Nijmegen is uitstekend met de bus te bereiken. Vanaf het Centraal Station Nijmegen neemt u lijn 8, richting Hatert. Uitstappen bij halte Muntweg/Wezenlaan, recht tegenover het Bedrijvencentrum.


U kunt ook vanaf het Centraal Station lopen. Vanaf het stationsplein gaat u rechtsaf langs het Mercure Hotel. Blijf de weg (niet de busbaan maar de van Diemerbroekstraat-Arend Noorduijnstraat) volgen tot het kruispunt met verkeerslichten. Ga naar rechts (dit is de Graafsweg) en steek boven op de brug de weg over naar de Willemsweg. Deze weg helemaal uitlopen in de richting van de kerk (ca. 800 meter). Op het einde van de Willemsweg naar rechts, na ca. 250 meter is het Bedrijvencentrum. (Ongeveer 20 minuten lopen, 1,8 kilometer.) (9292)

Met de auto

Gebruikt u GPS-navigatie? Voer dan als adres Groenestraat 294 in.

Komende uit de richting Arnhem via A325/Prins Mauritssingel

Rijd Nijmegen binnen over de Waalbrug, en volg de weg tot de grote rotonde, het Keizer Karelplein. Neem hier de 5e afslag richting Malden. Blijf de weg (Sint Annastraat) volgen en ga na het Texaco benzinestation bij de verkeerslichten rechtsaf. Dit is de Groenestraat, en na ongeveer 1 kilometer ligt het Bedrijvencentrum rechts. U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde. Wel graag eerst binnen aanmelden en een bezoekerspas aanvragen.

Komende uit de richting Cuijk

Volg de A73 richting Nijmegen. Neem afslag 1a (Wijchen Nijmegen ’s-Hertogenbosch). Onderaan de afrit naar rechts (N326). Volg de borden naar Nijmegen-Centrum. Na een paar kilometer gaat u over een brug en ligt rechts NXP. Doorrijden tot het 3e kruispunt, op de hoek van dit kruispunt bevindt zich een advocatenkantoor. Ga rechtsaf de Groenestraat in. Na het spoor aan het eind links om de hoek is het Bedrijvencentrum. U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde. Wel graag eerst binnen aanmelden en een bezoekerspas aanvragen.

Komende uit de richting Wijchen, Grave

Volg de Graafseweg (N324) richting Nijmegen. Volg hierna de borden Nijmegen-Centrum. Na een paar kilometer gaat u over een brug en ligt rechts NXP. Doorrijden tot het 3e kruispunt, op de hoek bevindt zich een advocatenkantoor. Ga rechtsaf de Groenestraat in. Na de spoorovergang aan het eind links om de hoek is het Bedrijvencentrum. U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde. Wel graag eerst binnen aanmelden en een bezoekerspas aanvragen.

Komende uit de richting Beuningen

Volg de A73 richting Nijmegen. Volg hierna de borden Nijmegen-Centrum. Na een paar kilometer gaat u na het Bastion Hotel linksaf, richting Nijmegen-Centrum op de N326 (Graafsweg). Doorrijden tot het 2e kruispunt, op de hoek bevindt zich een advocatenkantoor. Ga rechtsaf de Groenestraat in. Na de spoorovergang aan het eind links om de hoek is het Bedrijvencentrum. U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde. Wel graag eerst binnen aanmelden en een bezoekerspas aanvragen.

Download de routebeschrijving