Compu Act Opleidingen

Compu Act Opleidingen Oosterhout

Adres

Innovatiepark 4b
4906 AA Oosterhout

Voor meer informatie:
Tel: 023-5513409
Fax: 023-5513410
E-mail: info@computertraining.nl

Lesmethodes

Open Leercentrum

Klassikaal

In-Company

Faciliteiten

Gratis Wi-Fi

Gratis parkeren

Parkeren gehandicapten

Cursusruimte te huur

Waar kunt u ons vinden?

Compu Act Opleidingen Oosterhout is in het pand van CCO Automatisering gevestigd. Dit pand bevindt zich vlakbij de McDonald’s op het Innovatiepark.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij CCO Automatisering.

Openbaar vervoer

Komende vanaf busstation Oosterhout

Vanaf het busstation in Oosterhout is Compu Act Opleidingen te bereiken met buurtbus 224. U stapt uit bij bushalte Stelvenseweg. U steekt de rotonde over en gaat de Technologieweg in. De eerste weg links is het Innovatiepark.


Komende vanaf station Breda

Neem lijn 123 of 126 en stap over op buurtbus 224 bij bushalte Gemeentehuis Made (lijn 123) of busstation Oosterhout (lijn 126). U stapt uit bij bushalte Stelvenseweg. U steekt de rotonde over en gaat de Technologieweg in. De eerste weg links is het Innovatiepark. (9292)

Met de auto

Gebruikt u GPS-navigatie? Voer dan als adres Innovatiepark 4b in.

Komende vanuit de richting Rotterdam, Antwerpen (A16)

Bij knooppunt Zonzeel gaat u richting de A59. Op de A59 neemt u afrit 32; Made OosterhoutWest. Op de N629, Weststad neemt u de derde afslag op de eerste rotonde, hierna neemt u de eerste weg links, dit is het Innovatiepark waar het trainingscentrum is gevestigd op nummer 4b.

Komende vanuit de richting Utrecht, Waalwijk, Breda (A27)

Bij knooppunt Hooipolder gaat u richting de A59, Oosterhout. Op de A59 neemt u afrit 32; Made OosterhoutWest. Op de N629, Weststad neemt u de derde afslag op de eerste rotonde, hierna neemt u de eerste weg links, dit is het Innovatiepark waar het trainingscentrum is gevestigd op nummer 4b.

Download de routebeschrijving