Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

Excel met VBA

Ben je op zoek naar manieren om je Excel-werkzaamheden te automatiseren en je productiviteit naar een hoger niveau te tillen? Dan is onze cursus Excel met VBA (Visual Basic for Applications) perfect voor jou! In deze cursus leer je hoe je VBA kunt gebruiken om aangepaste macro’s en scripts te schrijven die je helpen bij het automatiseren van repetitieve taken, het beheren van grote datasets en het creëren van geavanceerde analyses. Je ontdekt de basisprincipes van programmeren in VBA, zoals variabelen, lussen en voorwaardelijke instructies, en je leert hoe je interactieve formulieren en dialoogvensters kunt maken om je werkbladen gebruiksvriendelijker te maken.

De voordelen van het volgen van onze cursus Excel met VBA zijn enorm! Allereerst zul je merken dat je veel efficiënter kunt werken in Excel, waardoor je tijd bespaart en betere resultaten behaalt in je dagelijkse werkzaamheden. Je leert geavanceerde technieken die je helpen om complexe taken te automatiseren en je analyses te verbeteren. Bovendien zul je indruk maken op je collega’s en leidinggevenden met je geavanceerde kennis van Excel VBA, wat kan leiden tot nieuwe kansen en doorgroeimogelijkheden binnen je organisatie. Tot slot is het beheersen van Excel VBA een gewaardeerde vaardigheid op de arbeidsmarkt, waardoor je aantrekkelijker wordt voor toekomstige werkgevers. Schrijf je nu in voor onze uitdagende cursus Excel met VBA en ontdek de kracht van automatisering en programmeren in Excel!

va 1.395,00
De weergegeven prijzen zijn excl. BTW en € 15,- administratiekosten

Lesmethodes:

inCompany, Klassikaal, Live Online

Niveau:

Expert
3 dagen
  • Prijzen all-inclusief, je hoeft niets mee te nemen.
  • Je ontvangt een certificaat na het afronden van deze cursus.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid en in de buurt van het O.V.

Direct inschrijven

Bekijk hier onze aankomende cursusdata. Je kunt je direct inschrijven of een offerte aanvragen.
Toont 81 – 0 van 0 resultaten Toont alle 0 resultaten Toont het enige resultaat Geen resultaten gevonden. Filters wissen en opnieuw proberen?
Locatie
Startmaand
Lesmethode
Filters Sorteer resultaten
Leegmaken Toepassen
Geen resultaten gevonden. Filters wissen en opnieuw proberen?
Aankomende cursussen
Blijf vooroplopen in jouw vakgebied met onze aankomende cursussen - bekijk de datums.
Compu Act Opleidingen | Copyright
februari, 2024
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: Excel met VBA

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids