Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

Office 365 cursus Heerlen

Ben je op zoek naar een cursus Office365 in Heerlen? Dan ben je bij CompuAct opleidingen aan het juiste adres. Met vestigingen over heel Nederland zijn wij één van de grootste en best beoordeelde cursus aanbieders in Nederland. Wij hebben al veel cursisten mogen verwelkomen in onze vestiging in Heerlen.

Het maakt niet uit op welk niveau jij je kennis en ervaring wilt verbeteren. Wij bieden Office365 Cursussen in Heerlen op de volgende niveau’s aan: Basis, Gevorderden of kies uit één van onze specialistische Office365 trainingen.

Cursusmethodes Office365 in Heerlen Elke individu is anders en daar houden we graag rekening mee in onze cursuslocatie in Heerlen. Wij bieden daarom onze Office365 trainingen aan in 4 verschillende lesmethodes: Office365 cursus Heerlen klassikaalLeer samen met andere werknemers of particulieren uit Heerlen in onze klassikale ruimte. Onze docenten leren je in een ongedwongen en prettige sfeer de mogelijkheden en functies binnen Office365. Er is veel ruimte voor vragen en vaak steek je ook veel van andere cursisten op.Office365 training Heerlen in-CompanyWil je een Office365 cursus in jouw bedrijf in Heerlen geven? Dat is geen enkel probleem. Wij geven jaarlijks veel trainingen op locatie om medewerkers in één of twee dagen bij te scholen.Leer Office365 in je eigen tempo in ons Open Leercentrum.Wij verzorgen wekelijks diverse computercursussen in ons Open Leercentrum in . Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van jouw keuze. Je werkt tijdens de cursus in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.

  • Prijzen all-inclusief, je hoeft niets mee te nemen.
  • Je ontvangt een certificaat na het afronden van deze cursus.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid en in de buurt van het O.V.

Aankomende Office365 cursussen in Heerlen

Toont 1 – 0 van 0 resultaten Toont alle 0 resultaten Toont het enige resultaat No results found
Locatie
1
Startmaand
Lesmethode
Moeilijkheidsgraad
Cursusnaam
Filters Sorteer resultaten
Leegmaken Toepassen
Geen resultaten gevonden. Filters wissen en opnieuw proberen?
Compu Act Opleidingen | Copyright
november, 2023
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: Office 365 cursus Heerlen

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids