Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Veelgestelde vragen over het Coronavirus

U leest hier welke maatregelen Compu Act opleidingen neemt in verband met het Coronavirus. Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

Compu Act opleidingen geeft de hoogste prioriteit aan de veiligheid en gezondheid van haar klanten, cursisten en medewerkers. Wij houden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen het advies van lokale en nationale gezondheidsorganisaties en autoriteiten op.

Gaat mijn training nog door?

Alle klassikale trainingen op onze locaties gaan gewoon door als vanouds. Wel zijn de coronaregels van toepassing. Dit betekend dat er tijdens de les 1,5 afstand gehouden wordt voor zowel de cursistplekken als de looproutes. Tijdens het verplaatsen in onze vestigingen verzoeken wij u een  mondkapje te dragen.

Wat als ik mijn training liever niet op locatie wil of kan volgen?

U kunt veel van de Compu Act opleidingen cursussen ook Live online volgen. Compu Act opleidingen geeft u dan toegang tot het Live online klaslokaal (virtual classroom). U kunt dan deelnemen aan onze live online trainingen vanaf uw eigen locatie. Dit aanbod geldt voor bijna alle trainingen.

Gaat mijn afspraak met Compu Act opleidingen door?

Fysieke bijeenkomsten blijven mogelijk, maar kunnen, als de coronaregels hier om vragen, worden vervangen door online afspraken. Zodoende kan uw training, ongeacht de dan geldende coronasituatie, toch doorgaan.

Aangepaste voorwaarden

Zo lang het Coronavirus nog niet onder controle is, zullen wij onze voorwaarden versoepelen. Indien blijkt dat vanwege het Coronavirus de werkzaamheden bij u op locatie niet kunnen plaatsvinden of deelname aan een cursus niet mogelijk is zullen wij samen met u kijken naar een passende oplossing.

Wat als ik verkoudheidsklachten heb?

Compu Act opleidingen volgt het advies van het RIVM en de Rijksoverheid: voor iedereen geldt het advies om thuis te blijven bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als u last heeft van deze klachten, kunt u de training online volgen.

Welke maatregelen neemt Compu Act opleidingen?

Compu Act opleidingen volgt de richtlijnen van het RIVM. Was regelmatig uw handen, hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Onze medewerkers hebben de mogelijkheid om thuis te werken . De fysieke aanwezigheid op onze kantoren wordt tot een minimum beperkt. Iedereen blijft bereikbaar via telefoon of e-mail. Tevens zijn op alle locaties van Compu Act opleidingen extra maatregelen genomen om de hygiëne te waarborgen en is er in alle ruimtes desinfecterende handgel aanwezig.

Andere richtlijnen en veel gestelde vragen over het Coronavirus kunt u terugvinden op de website van het RIVM.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Bel naar 023 - 551 3409 of mail naar [email protected]