Klassikale Adobe cursussen

Klassikale Adobe cursussen

Onze Adobe cursussen

Adobe ontwikkelt software voor verschillende grafische doeleinden. Adobe software is dé standaard in de grafische industrie en biedt diverse DTP oplossingen. Na een Adobe-cursus kunt u uw creatieve ei kwijt op het web, in boekjes en folders en wie weet waar nog meer. Er gaat een wereld voor u open. Tijdens onze creatieve cursussen krijgt u praktijkgerichte taken en scenario's uit het echte leven. Na een cursus bent u productiever en heeft u de nieuwste standaarden onder de knie. Onze geduldige docenten hebben ruime ervaring en scoren bij de evaluatie een 8,5 of hoger.

Compu Act Opleidingen heeft jarenlange ervaring met het opleiden van uiteenlopende gebruikers van deze Adobe-pakketten en biedt op de praktijksituatie gerichte opleidingen aan. Naast basistrainingen bieden wij ook gevorderde trainingen aan die ingaan op de meer geavanceerde mogelijkheden van de programma's van Adobe.

  • Leer foto's en grafisch beeld te bewerken met een Photoshop training voor beginner en gevorderde.
  • Ontwerp de layout of opmaak van (reclame)folders, flyers, magazines of boeken met een training InDesign.
  • Verdiep u in Illustrator: vectorafbeeldingen opmaken, logo-ontwerp, typografie en meer.
  • Basis en gevorderd: Leer zelf animaties ontwikkelen en banners ontwerpen met een cursus Flash 
  • Ontwikkel uw eigen website met een Dreamweaver webdesign training.
  • Eenvoudig en efficiënter Acrobat leren gebruiken. Leer Acrobat Pro gebruiken en maak, bewerk, onderteken en voeg zelf pdf-documenten samen.