AutoCAD Training

AutoCAD Training

AutoCAD trainingen

Ontwerp en geef vorm aan de wereld om u heen met de krachtige en flexibele functies van AutoCAD® software, één van de marktleidende 2D en 3D CAD-ontwerp software. Maximaliseer de productiviteit met krachtige tools voor ontwerpaggregatie en -documentatie en het verbinden en stroomlijnen van uw ontwerp- en documentatieworkflows. AutoCAD 2013 is verkrijgbaar op Windows® en Mac® OS.

Vergroot de kracht van AutoCAD door aanschaf als onderdeel van een AutoCAD Design Suite, waarmee u beschikt over gebruiksvriendelijke workflows voor visuele communicatie.

Functies AutoCAD

  • Ontwerpen—Onderzoek ontwerpideeën in zowel 2D als 3D met intuïtief werkende CAD-ontwerptools die u helpen concepten uit te werken.
  • Documenteren—Ontwikkel uw projecten van concept tot eindontwerp met krachtige documentatiehulpmiddelen. Werk sneller dankzij automatiserings-, beheer- en bewerkingshulpmiddelen waarmee u herhalende taken kunt minimaliseren en uw werk sneller kunt afronden.
  • Verbinden—Deel essentiële ontwerpgegevens veiliger en efficiënter. Ervaar de voordelen van ingebouwde DWG™-ondersteuning, waarmee u iedereen altijd op de hoogte kunt houden.
  • Aanpassen—Pas AutoCAD®-software aan, zodat deze voldoet aan uw wensen.