Autodesk certificering

Autodesk certificering

Autodesk certificering

Autodesk examen voor AutoCAD, Inventor, Revit en 3ds Max Design.

Op 7 november jl. heeft u wellicht gehoort over het meest succesvolle Autodesk-trainingsevent ooit: een recordaantal van 6.000 examens in 35 landen in Europa, Midden Oosten en Afrika. Van alle deelnemers, die meededen aan de examenvoorbereiding is vrijwel iedereen geslaagd; daar zijn we erg trots op!

Wilt u ook het examen halen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Certificering wordt standaard binnen CAD wereld

“Sinds de introductie van het examenevent van Autodesk zien we de interesse en de betrokkenheid bij de eindgebruikers toenemen, en daarmee het aantal afgelegde examens”, aldus Kirstin Donoghue, Autodesk Partner Manager. “Open Doors 2012 was het grootste trainingsevent ooit voor Autodesk, en dit biedt ons de mogelijkheid de certificeringen voor Autodesk-software naar een hoger plan te tillen.”

Voordelen certificering
Werkgevers zullen in de toekomst steeds vaker vragen naar de Autodesk certificering. Met de Autodesk certificering kunt u aantonen dat u over de vaardigheden beschikt, die nodig zijn om de Autodesk software optimaal te gebruiken. De certificering wordt een waardevol 'Instrument’ voor zowel werkgevers als werknemers, qua gewicht vergelijkbaar met de Microsoft certificering.

Examentraining = 90% slagingsgarantie

De ervaring heeft geleerd dat een examentraining, vooraf aan het examen, een uitstekende voorbereiding is voor het examen. Onze resultaten geven aan dat 90% van de deelnemers van een examentraining in een keer slagen voor het examen.

Voor aanvang van de training ontvangt u een uitgebreide Road Map met daarin uitgebreid beschreven welke onderdelen waardevol zijn om te leren en die aan bod komen tijdens het examen. Ook ontvangt u een document met 15 voorbeeldvragen, die u vooraf thuis moet maken. Tijdens de examentraining worden de voorbeeldvragen besproken en worden specifieke onderwerpen behandeld, die in het examen aan de orde komen. Tot slot wordt er tijdens de examentraining ook een officieel Autodesk testexamen gemaakt en besproken.