Civiele techniek

Civiele techniek

AutoCAD / civiele techniek trainingen

Civiele techniek is de toegepaste wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden vanalle mogelijke infrastructurele bouwwerken. Bruggen en waterkeringen, maar ook auto-, spoor- en waterwegen, havens, vliegvelden en tunnels.

BIM

AutoCAD® Civil 3D®-software is een Building Information Modeling (BIM) oplossing voor ontwerp en documentatie van civiele techniek. Civil 3D is ontwikkeld voor civiel-ingenieurs, tekenaars, ontwerpers en technici die werken aan transport-, nieuwbouw- en waterprojecten. Houd de regie en bekijk ontwerpopties, analyseer projectprestaties en bied consistentere documentatie van hogere kwaliteit – allemaal binnen een bekende AutoCAD®-omgeving.

  • 3D-ontwerp op basis van modellen—Voer sneller ontwerpaanpassingen door met een intelligente, op 3D-modellen gebaseerde applicatie die op dynamische wijze gerelateerde ontwerpelementen bijwerkt als er wijzigingen gemaakt worden.
  • Ontwerptools—Ontwerp kruispunten, rotondes, doorgangen, percelen, pijpen en hellingen met specifieke hulpmiddelen en te personaliseren ontwerpstandaards.
  • Georuimtelijke functionaliteit—Open en gebruik georuimtelijke gegevens, inclusief LiDAR, en voer een analyse uit om de bestaande omstandigheden te evalueren.
  • Hydrologie en hydraulica—Voer een regenwater- en sanitaire analyse uit.
  • Optimaliseer het gebruik van materialen—Verwerk grondvolumes en bekijk het materiaalgebruik.
  • Visualisatie—Voer interactieve 3D-simulaties en visualisaties uit om projectprestaties beter te evalueren en de bedoeling van het ontwerp te communiceren

Download een Engelse Proefversie