Microsoft Cursussen

Microsoft Cursussen

Onze Microsoft cursussen

Wilt u de beginselen leren van een specifiek onderwerp van Office, zoals Word, Excel of Outlook? Of wilt u uw kennis ervan uitbreiden?

Dan zit u bij Compu Act Opleidingen op het juiste adres!

U kunt hier namelijk allerlei office cursussen volgen geheel naar uw style. Zo kunt u deelnemen aan de klassikale cursussen of u kunt een flexibele cursus aanvragen en langskomen op de tijden die u uitkomen. Ook is het mogelijk een cursus te organiseren voor uw personeel(In-Company).

Tijdens onze creatieve cursussen krijgt u praktijkgerichte taken en scenario's uit het echte leven. Na een cursus bent u productiever en hebt u de nieuwste standaarden onder de knie. Onze geduldige docenten hebben ruime ervaring en scoren bij de evaluatie een 8,5 of hoger.

Van basis tot gevorderd

Compu Act Opleidingen heeft jarenlange ervaring met het opleiden van uiteenlopende gebruikers van deze Office pakketten en biedt op de praktijksituatie gerichte opleidingen aan. Naast basistrainingen bieden wij ook gevorderde trainingen die ingaan op de meer geavanceerde mogelijkheden van de programma´s van Office.

 • Tijdens de introductiecursus leert u stap voor stap in uw eigen tempo de computer in uw vingers te krijgen.
 • Voor de echte beginner zonder computerervaring heeft Compu Act Opleidingen een basis computer cursus voor senioren ontwikkeld. Deze Seniorencursus geeft een korte inleiding in de meest populaire programma's. 
 • Leer documenten te schrijven en ontdek functie in een training Word voor beginners en gevorderde.
 • Leer om te gaan met het rekenprogramma Excel door een training Excel te volgen
 • Leer hoe je een database kan maken in de training Access
 • Ontwikkel alle fijne kneepjes van het mailprogramma Outlook in een training Outlook
 • Verbeter je presentaties met Powerpoint door een training Powerpoint te volgen
 • Maak planningen in Project na een training Project
 • Leer alles over diagrammen en organitatiesystemen in het programma Visio door een training Visio te volgen
 • Leer over de nieuwe features van Windows 8 door een Windows 8 training te volgen
 • Leer programmeren in Visual Basic for Applications, de programmeertaal Microsoft Office. Deze cursus kan als opstap gebruikt worden voor trainingen als Excel VBA en Acces VBA. Volg de training VBA
 • Een van de leukste cursussen is Internet en E-mail. Voor meer informatie klik hier..

Certificaat 

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers. [Lees meer...] 

Cursusmateriaal

Bij alle computercursussen krijgt u een cursusboek met bestanden mee zodat u eventueel thuis de stof kunt herhalen en voorbereiden

De cursusvormen

Voor alle op deze pagina rechtsgenoemde Microsoft cursussen kunt u kiezen uit de onderstaande cursusvormen.

De Office cursussen Klassikaal kenmerken zich door creativiteit. Aan de hand van de cursusboeken en praktijkvoorbeelden worden de onderwerpen besproken. U krijgt veel tijd om te oefenen en er is ruim voldoende tijd om vragen te stellen. De theorie in het cursusboek wordt overzichtelijk gepresenteerd, zodat u thuis goed kunt oefenen en na de cursus een uitstekend naslagwerk in uw bezit heeft. U kunt maandelijks starten. Zoek uw cursus

De Office cursussen In-Company kenmerken zich door de flexibiliteit en het gemak, dat wij de training bij u op locatie komen geven. Uw medewerkers worden aan de hand van cursusboeken en praktijkvoorbeelden onderwezen. U medewerkers krijgen veel tijd om te oefenen en er is ruim voldoende tijd om vragen te stellen. De theorie in het cursusboek wordt overzichtelijk gepresenteerd en na de cursus heeft uw organisatie een uitstekend naslagwerk in bezit. Vraag een offerte aan.

De Office cursussen Privétraining kenmerken zich door volledige aandacht voor uw leerdoelen en begeleiding in uw leerproces. Door een-op-een training wordt  u of uw medewerker(s) begeleid tijdens de cursus. Er bestaan ook mogelijkheden  om verschillende cursussen te combineren.  Zo kunt u bijvoorbeeld een Word cursus combineren met Excel cursus. Vraag een offerte aan via e-mail.

.