Microsoft Office Specialist (MOS)

Microsoft Office Specialist (MOS)

Microsoft Office Specialist (MOS)

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering is het certificeringsprogramma om uw vaardigheden met betrekking tot Microsoft Office te valideren. Het wordt wereldwijd gezien als de belangrijkste certificatie die wordt gekozen om kennis en vaardigheden aan te tonen die horen bij de Microsoft Office systemen. De certificeringen zijn bijzonder geschikt voor het opleiden van support medewerkers en overige medewerkers die in een organisatie een taak hebben als “Key User”.

Hoe gaat één en ander in de praktijk

Eerst vindt een intake met de cursist plaats op één van onze Open Leercentrum vestigingen, waarin de voorkennis en praktijkervaring wordt besproken. Afhankelijk hiervan wordt het (eventuele) opleidingstraject bepaald. U kunt direct starten met het opleidingstraject!

De examens worden door Compu Act Opleidingen afgenomen. Een examen duurt doorgaans een uur. Indien de cursist voor het examen slaagt, ontvangt hij van Microsoft het MOS certificaat.  Wanneer de cursist alle examens voor het Master certificaat (zie boven) succesvol heeft afgerond, krijgt hij automatisch een Microsoft Office Master certificaat toegestuurd.

Voordelen voor werkgevers
Onafhankelijk onderzoek toot aan dat bedrijven met gecertificeerde werknemers productiever zijn dan bedrijven met werknemers zonder certificering. Bovendien geeft optimaal gebruik van Office-applicaties een hoger rendement in de investering van het Office-pakket. In uw bedrijf ontstaat automatisch een daling op de hoeveelheid benodigde technisch support.

Voordelen voor werknemers
Als werknemer komt u met deze erkende certificering eerder in aanmerking voor een vacature. Het is aangetoond dat gecertificeerde werknemers met meer gemak en plezier hun werk uitvoeren. 

De MOS certificering is beschikbaar voor Office 2013 en Office 2016.

De kosten voor een MOS examen bedragen € 95,-- ex BTW. Bent u geïnteresseerd in het behalen van uw MOS certificering, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. tel. 023-5513409.