Office cursussen

Office cursussen

Office & Windows cursussen

Het volgen van een Microsoft Office of Windows cursus is een goede aanvulling op uw cv. Met de succesvolle en praktische cursus Office leert u snel de vereiste basisvaardigheden van het kantoorpakket. De meest bekende programma's van Microsoft Office zijn MS Word, MS Excel, MS Powerpoint en MS Outlook. Compu Act Opleidingen verzorgt al sinds 1998 deze Office cursussen. In de loop der jaren is het cursusaanbod sterk uitgebreid en wij bieden praktijksituatie gerichte computeropleidingen aan. Wilt u informatie aanvragen over één van onze computer trainingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij garanderen persoonlijke begeleiding, een training op maat en een gratis proefles.

Werkt u veel met de computer? Wilt u leren om sneller en efficiënter met de programma's overweg te kunnen? Met de MS Office & Windows cursus leert u alle mogelijkheden die handig zijn om met het MS Office-pakket te werken. Deze vaardigheden zijn onmisbaar op het werk en erg handig voor thuis.

Alle Microsoft Office & Windows cursussen die wij aanbieden zijn:

Wat leert u bij de Office & Windows cursussen?

Word, Excel, Powerpoint en Outlook zijn de meest bekende programma's binnen Microsoft Office. Het is erg handig om over kennis van deze programma's te beschikken als u veel met de computer werkt. Tijdens deze cursus leert u stap voor stap in uw eigen tempo de computer in uw vingers te krijgen. In 20 uur leert u de basis zoals het werken met de muis en kennis over het besturingssysteem van Windows. Daarnaast leert u hoe u teksten kunt schrijven in Word, getallen en formules kunt invoeren in Excel en hoe u veilig kunt surfen op het internet en e-mails kunt versturen. Na deze cursus kunt u zelfstandig aan de slag met de computer.

Het is niet alleen handig om te leren werken met Word, Excel, Powerpoint en Outlook van MS Office. Ook de andere programma's worden steeds populairder en daarmee handiger om mee te werken. Het is bijvoorbeeld erg leuk om door middel van Skype te bellen met video. Zo kunt u iemand zien die ver weg is.

Office cursus op maat

U kunt bij ons een complete cursus volgen of alleen de onderdelen waarvan uw kennis ontbreekt. U traint heel specifiek uw eigen opleidingsbehoefte, afgestemd op uw functie en uw ervaring. Tevens kunt u op verschillende manieren de cursus volgen:

 • U kunt altijd direct starten bij één van onze Open Leercentrum vestigingen.
 • U kunt zich inschrijven voor een klassikale cursus op gezette data.
 • U kunt een In-Company training met uw collega's boeken.
 • U kunt een privéles aanvragen waarbij onze docent u persoonlijke begeleiding geeft.

Compu Act Opleidingen beschikt over een scala van tools en trainingen om slimmer te leren werken met Office. Op basis van de wensen en inventarisatie stellen wij een pakket samen, zodat de cursist(en) efficiënter met Office gaan werken. Daarvoor hebben we diverse hulpmiddelen beschikbaar:

 • Office training op maat met interactieve presentaties, workshops en trainingen
 • Computer trainingen per applicatie (Word, Excel, Outlook, OneNote, PowerPoint, Project, Visio, Publisher en Skype)
 • Hands-on functiegerichte trainingen en cursussen voor specialistische toepassingen
 • Wij ontwikkelen zelf cursusmateriaal en beschikken over Office-materiaal voor alle versies
 • Office hulpmiddelen zoals: Migratieboeken, tools en Quick Reference Cards
 • Inventarisatie/proeflessen en examens
 • Nazorg van onze trainers
 • Sjabloon ontwikkeling en huisstijl integratie in Office

Heeft u vragen over een cursus Office die wij aanbieden of wilt u informatie aanvragen? Wij adviseren u graag. U kunt gerust met ons bellen op telefoonnummer 023-5513409. Het is bij ons mogelijk om een gratis proefles te volgen, zodat u wat beter weet wat de computer cursus inhoudt. Voor informatie over de prijzen en de duur van de cursussen kunt u klikken op één van de iconen hier beneden. Hier vindt u per applicatie informatie over de cursus.