Al 21 jaar uw partner in klassikale en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?

Inschrijvingen

0

Offertelijst

0

Veelgestelde vragen over het Coronavirus

U leest hier welke maatregelen Compu Act opleidingen neemt in verband met het Coronavirus. Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

Compu Act opleidingen geeft de hoogste prioriteit aan de veiligheid en gezondheid van haar klanten, cursisten en medewerkers. Wij houden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen het advies van lokale en nationale gezondheidsorganisaties en autoriteiten op.

Gaat mijn training nog door?

Alle klassikale trainingen op onze locaties zijn tot 6 april 2020 geannuleerd en omgezet in de online leeromgeving (Virtueel Klaslokaal) van Compu Act opleidingen. Betreffende cursisten worden hierover (nog) geïnformeerd. Op onze locatie in Drachten vinden nog enkele klassikale trainingen plaats. Het betreffen hier kleine groepen. Er worden geen nieuwe trainingen meer gestart.

Als de situatie verandert, neemt Compu Act opleidingen contact met u op en wordt dit artikel aangepast.

Wat als ik mijn training liever niet op locatie wil of kan volgen?

U kunt veel van de Compu Act opleidingen trainingen online volgen. Compu Act opleidingen geeft u dan toegang tot de online leeromgeving (virtual classroom). Dit aanbod geldt voor bijna alle trainingen. Om erachter te komen of uw training in aanmerking komt neemt u contact op via telefoonnummer 023 – 551 3409.

Gaat mijn afspraak met Compu Act opleidingen door?

Fysieke bijeenkomsten (één op één) blijven mogelijk, maar kunnen eveneens worden vervangen door online afspraken. In onderling overleg kunt u beslissen hoe uw afspraken plaatsvinden.

Aangepaste voorwaarden

Zo lang het Coronavirus nog niet onder controle is, zullen wij onze voorwaarden versoepelen. Indien blijkt dat vanwege het Coronavirus de werkzaamheden bij u op locatie niet kunnen plaatsvinden of deelname aan een cursus niet mogelijk is zullen wij samen met u kijken naar een passende oplossing zonder hiervoor kosten in rekening te brengen.

Wat als ik verkoudheidsklachten heb?

Compu Act opleidingen volgt het advies van het RIVM en de Rijksoverheid: voor iedereen geldt het advies om thuis te blijven bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als u last heeft van deze klachten, kunt u de training online volgen.

Welke maatregelen neemt Compu Act opleidingen?

Compu Act opleidingen volgt de richtlijnen van het RIVM. Was regelmatig uw handen, hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Onze medewerkers hebben de mogelijkheid om thuis te werken tot en met woensdag 6 april. De fysieke aanwezigheid op onze kantoren wordt tot een minimum beperkt. Iedereen blijft bereikbaar via telefoon of e-mail. Tevens zijn op alle locaties van Compu Act opleidingen extra maatregelen genomen om de hygiëne te waarborgen en is er in alle ruimtes desinfecterende handgel aanwezig.

Andere richtlijnen en veel gestelde vragen over het Coronavirus kunt u terugvinden op de website van het RIVM.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Bel naar 023 – 551 3409 of mail naar [email protected]

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier