Outlook cursussen

Outlook cursussen

Op zoek naar een Outlook Cursus?

In onze outlook cursussen leert u op een eenvoudige manier alle mogelijkheden van het programma Outlook. Tijdens de cursus outlook begint u met de basis-onderdelen en gaat daarna verder met de gevorderde onderwerpen. Hierbij leert u onder andere een persoonlijk adressenboek op te bouwen en daarmee mailingen te versturen aan een bepaalde groep. Daarnaast leert u tijdens de om uw digitale agenda, contactpersonen, taken en Postvak-In te delen met anderen. Ook kunt u bijvoorbeeld uitgebreid een vergadering plannen. Door goed met Microsoft Outlook te leren werken, krijg u controle over uw postvak-in, agenda, projecten en taken. Hiermee wint u tijd, krijgt u meer rust en controle over uw werk en verloopt de dagelijkse samenwerking met collega’s in Outlook soepel.

De Outlook trainingen bij Compu Act Opleidingen zijn bedoeld voor het gebruik in bedrijfsomgevingen.

Beschikbare leervormen bij het volgen van een Outlook cursus

Onze klassikale cursus Outlook

U kunt onze trainingen klassikaal volgen in, Den Bosch, Haarlem, Leeuwarden, Rotterdam, Nijmegen en Zaandam. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt! Onze locaties zijn centraal gelegen en goed met openbaar vervoer en de auto te bereiken. Tijdens de klassikale cursus heeft u de beschikking over een computer met Microsoft Outlook gekoppeld aan een exchange server. Zodoende kunt u ook de samenwerking met anderen oefenen.

Direct starten met uw Outlook cursus?

In ons Open Leercentrum is het mogelijk om direct te starten. Met onze unieke lesmethode kunt u onder begeleiding van een vakkundige docent, zelfstandig de cursusstof doorlopen. U werkt in uw eigen tempo en kan uw eigen lesschema samenstellen (overdag of in de avond). Onze open leercentra zijn met de benodigde ICT uitgerust. U kunt tijdens de cursus outlook gebruik maken van uw eigen laptop.

Een In-company Outlook training?

De cursus is ook te volgen via In-Company training. Een Microsoft Office-specialist komt naar uw bedrijf toe en leert u alles over Outlook. Wij verzorgen In-Company trainingen van 1 tot 2000 cursisten. U kunt dus met kleine grote of zeer grote groepen bij ons terecht. Wij kunnen zorgdragen voor de ICT tijdens de training.

Lesmateriaal

CompuAct werkt tijdens haar trainingen met eigen ontwikkeld lesmateriaal. Het aan u verstrekt boek is een fantastisch naslagwerk om na de training de behandelde technieken nog eens op te zoeken. Onze boeken zijn beschikbaar in de Microsoft office versie waarin u werkt. Laat ons voor de start van uw Outlook training weten met welke Outlook versie u werkt (365/2016/2013/2010/2007)

Informatie

Wilt u meer informatie over de cursus Outlook?

Klikt u op de cursusblokken voor meer informatie over de cursus Outlook Alles-in-een of Outlook & Timemanagement. Hier vindt u bijvoorbeeld meer informatie over de kosten, de duur en de opleidingsvormen. Op deze pagina’s kunt u een offerte aanvragen of zich direct inschrijven. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het inschrijven, kunt u gerust bellen op het telefoonnummer 023-5513409.

U kunt bij ons ook terecht voor een gratis proefles van de MS Office Outlook cursus in ons Open leercentrum. Zo kunt u ontdekken of de cursus aansluit op uw wensen en behoeftes.


De diverse mogelijkheden van Outlook onder de knie krijgen? Dan is deze Outlook cursus voor u! Automatich uw mail sorteren bij binnenkomst en uitgebreid vergaderingen plannen. De cursus Outl... [lees meer]

» Ga naar cursuspagina
Cursus Time Management & Outlook in 10 stappen De cursus Time management en Outlook geeft een afdeling en de manager van deze afdeling de mogelijkheid om Outlook ten volle te benutten. De principe... [lees meer]

» Ga naar cursuspagina