Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.

Cursus Adobe Illustrator

Verbeter je kennis met Adobe Illustrator

Adobe Illustrator CC is hét programma voor het creëren van vector afbeeldingen, illustraties, logo’s, pictogrammen, brochures, visitekaartjes, tijdschriften en zelfs boeken. Met een Adobe Illustrator cursus kun je dan ook veel verschillende kanten op. Zeker als je werkzaam bent binnen marketing, communicatie, social media of in de reclamewereld is het beheersen van Adobe Illustrator echt een voordeel. Ook bieden wij diverse opleidingsvormen aan: Klassikaal, Open Leercentrum en Incompany.

Leren in jouw tempo
Klassikaal of in ons Open Leercentrum
Samen met je collega's op kantoor
inCompany
Al ruim 21 jaar ervaring
Deskundige docenten
Previous
Next

Ons aanbod aan cursussen:

Cursus Illustrator Basis

Tijdens de Illustrator cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: Het opstarten van Illustrator en verkennen van de werkomgeving Behandeling van de belangrijkste gereedschappen,

Bekijk cursus »

Onze Illustrator cursus is geschikt voor jou!

Onze Illustrator cursussen worden door onder andere grafisch designers maar ook door kunstenaars gevolgd. Daarnaast is het een enorm handig programma voor het maken van brochures, posters en essays. Wil je deze cursus volgen voor bijvoorbeeld het maken van infographics? Met één van onze Illustrator cursussen kun je binnen de kortste keren ook vol vertrouwen aan de slag met dit programma.

Wij bieden verschillende niveaus Illustrator cursussen aan. Zo hebben we cursussen voor de beginner maar ook voor mensen die al langer grafisch vormgeven. Op deze manier houden we onze cursussen interessant en kunt u altijd doorgroeien. Onze trainingen en cursussen voor Adobe Illustrator CC worden klassikaal gegeven. Adobe Illustrator leert u beter door middel van persoonlijke begeleiding dan via een online cursus. Leer Illustrator dan ook nu door middel van een cursus bij Compu Act Opleidingen! Weldra zult u ook illustratieve tekeningen kunnen maken.

Werken met Adobe Illustrator

Onze cursussen zijn onderverdeeld in verschillende kennis niveaus. Bij de Basis cursus begint u bijvoorbeeld met het verkennen van alle functies van het programma. Daarna krijgt u uitleg over tekst en teksteffecten en ook de basis van Adobe Photoshop wordt uitgelegd. Na deze basis cursus kunt u werken met Illustrator en illustraties, kleine brochures, huisstijlen en grafieken opstellen.

Aanbod aan Adobe Illustrator cursussen

Wil je meer dan alleen de basis van Illustrator leren kennen? Kies dan voor een van de vervolgcursussen Adobe Illustrator. Leer jezelf steeds meer van grafisch vormgeven door middel van de Illustrator cursus voor gevorderden.

Start een klassikale cursus bij één van onze cursuslocaties in Nederland;

Aankomende cursussen:

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier