Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.

Cursus Adobe InDesign

Voor een cursus InDesign kun je bij ons terecht

Adobe InDesign CC is een programma waarmee je pagina’s kunt maken voor drukwerk, posters en digitale publicaties. Het InDesign programma werkt op Windows en Mac computers. Ook bieden wij diverse opleidingsvormen aan: Klassikaal, Open Leercentrum en Incompany.

Leren in jouw tempo
Klassikaal of in ons Open Leercentrum
Samen met je collega's op kantoor
inCompany
Al ruim 21 jaar ervaring
Deskundige docenten
Previous
Next

Ons aanbod aan cursussen:

Cursus InDesign Basis

Tijdens de lessen worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: De gebruikersinterface Werkruimte instellen Pagina instellingen Stramienpagina’s Paginanummering Tekst,- en afbeeldingskaders Object roteren, schalen en

Bekijk cursus »

Cursus InDesign Gevorderd

Globale cursusinhoud Tijdens de lessen worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: Steunkleur toepassen Kleur(verloop) toepassen op tekst en objecten Kleurbeheer Profiel insluiten Standaardwerkruimte instellen

Bekijk cursus »
De cursus Adobe InDesign bieden wij aan voor beginners tot aan gevorderden!

Voor het ontwerpen van een ansichtkaart tot het ontwerpen van een tijdschrift, met Adobe InDesign kun je vrijwel alle kanten op.
Voor grafisch ontwerpers, studenten en organisaties is het een belangrijk programma om onder de knie te hebben. Hiermee kun je bijvoorbeeld makkelijk rapportages, scripties en de bedrijfsnieuwsbrief maken.

Zowel voor gedrukte media als voor online media is Adobe InDesign de eerste keus. InDesign is hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers. Het is hiermee het Adobe programma bij uitstek voor het ontwerpen van reclame-uitingen. InDesign is dan ook een leuk programma om mee te leren werken! Met onze basis cursus Adobe InDesign kun je binnenkort ook jouw eigen drukwerk ontwerpen.

Wij bieden de Indesign Basis cursus aan maar ook InDesign cursussen voor gevorderden. Hierdoor kun je van de basis tot een professional uitgroeien door middel van ons cursusaanbod. Adobe InDesign wordt bij ons altijd als klassikale cursus gevolgd. Door middel van de persoonlijke begeleiding en directe feedback leer je dit programma sneller kennen dan bijvoorbeeld het volgen van een online cursus.

cursus indesign

Leren werken met Adobe InDesign

Onze InDesign CC cursussen zijn onderverdeeld in verschillende kennis niveaus. De Basis cursus behandelt de gebruikersinterface, werken met lagen, font beheer, tekst invoeren, automatische doorloop en nog veel meer. Hierdoor leer je alles basisfuncties van dit Adobe programma kennen waardoor je digitale publicaties kunt maken.

Start een klassikale cursus bij één van onze cursuslocaties in Nederland;

Aankomende cursussen:

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier