Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Compu Act Opleidingen Den Bosch

Cursuslocatie in Den Bosch
START JE ZOEKTOCHT!

Cursus volgen in Den Bosch?

BEKIJK CURSUsSEN IN Den Bosch
LEREN OP JOUW MANIER

Lesmethode

Klassikaal
inCompany
Online
Open Leercentrum
Handig om te weten

Faciliteiten

Gratis Wi-Fi
Gratis parkeren
Parkeren gehandicapten
Cursusruimte te huur
Hier vind je ons

Locatiegegevens

Telefoon: 06-16138772
E-mail: [email protected]

Cursuslocatie informatie

Wij geven op onze locatie cursussen en workshops. De lessen kunnen op drie manieren gevolgd worden nl. : Open-Leercentrum methode, klassikaal en privéles. Ook het verzorgen van een computerles op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen wekelijks diverse computercursussen in ons Open-Leercentrum. Met onze unieke lesmethode kunt je zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van jouw keuze. Je werkt tijdens de cursus in eigen tempo.

Je kan in ons Open Leercentrum een proefles maken, bel of mail ons om een afspraak in te plannen. Wij kunnen je ook helpen als je niet weet welke cursus bij je past of als je een andere vraag hebt over ons cursusaanbod.
Tijdens onze cursussen kunt je gebruikmaken van onze Koffie / Lunchruimte voor een kopje thee, koffie of cappuccino. Even een moment ontspanning tussendoor! Bij de klassikale cursussen verzorgen wij een lunch voor jou en je medecursisten.