Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.

Cursus Photoshop

Wil je een cursus Adobe Photoshop gaan volgen?
Onze Photoshop cursussen zijn onderverdeeld in verschillende niveaus. Bij de Basiscursus begin je bijvoorbeeld met het verkennen van alle functies van het programma. Daarna wordt uitgelegd hoe je kunt werken met lagen, hoe je kunt retoucheren en kleurcorrecties kunt doorvoeren. Daarnaast worden nog verschillende andere basis elementen van Photoshop uitgelegd.Ook bieden wij diverse opleidingsvormen aan: Klassikaal, Open Leercentrum en Incompany.

Na deze basis cursus Photoshop kun je makkelijk jouw eigen foto’s en beelden bewerken, de kleur corrigeren en je afbeeldingen retoucheren.

Leren in jouw tempo
Klassikaal of in ons Open Leercentrum
Samen met je collega's op kantoor
inCompany
Al ruim 21 jaar ervaring
Deskundige docenten
Previous
Next

Ons aanbod aan cursussen:

Cursus Elements Basis

Tijdens deze cursus leren wij u niet alleen uw foto’s digitaal te verbeteren, zoals flitserlicht in een gezicht weghalen, kleurcorrecties maken of tanden witter maken,

Bekijk cursus »

Cursus Elements Gevorderd

Cursusinhoud DPI afbeelding aanpassen voor bv. gebruik op websites. Gebruik maken van Slim object. Werken met laagmaskers. Werken met afbeeldingstransparantie in meerdere lagen. Beeldmanipulatie d.m.v.

Bekijk cursus »

Cursus Photoshop Basis

Tijdens de cursusdagen worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: Het verkennen van het beeldscherm en de uitgebreide gereedschapskist Het uitsnijden (vrij maken) van onderwerpen

Bekijk cursus »

Cursus Photoshop Gevorderd

Cursusinhoud DPI afbeelding aanpassen voor bv. gebruik op websites. Gebruik maken van Slim object. Werken met laagmaskers. Werken met afbeeldingstransparantie in meerdere lagen. Beeldmanipulatie d.m.v.

Bekijk cursus »

Onze Photoshop cursussen

Heb je de basis van Photoshop al onder de knie? Dan kun je jezelf uitdagen met één van onze vervolgcursussen.
Adobe Photoshop is een geweldig programma waar je heel veel uit kunt halen. Het is dan ook niet vreemd dat we veel verschillende trainingen Photoshop aanbieden.

De Adobe Photoshop cursussen zijn ideaal geschikt voor fotografen, webdesigners en grafische vormgevers.
De Photoshop cursussen worden klassikaal gegeven in locaties door heel Nederland. Van Arnhem tot Rotterdam, er is altijd wel een cursuslocatie in de buurt.
Wij hebben ervaren dat dit effectiever is dan een online cursus omdat je gelijk feedback krijgt tijdens het leren werken met Adobe Photoshop.

Wij bieden de onderstaande Photoshop cursussen aan:

Start een klassikale cursus bij één van onze cursuslocaties in Nederland;

Aankomende cursussen:

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier