Den Bosch  |  Haarlem  |  Leeuwarden  |  Nijmegen  |  Rotterdam  |  Zaandam

PowerPoint Alles-in-een

Cursus PowerPoint Alles-in-een in ons Open Leercentrum

Cursusmethode: Open Leercentrum Prijs: € 295,-- excl. BTW
Cursusduur: 12 tot 18 uur Cursusdata: DIRECT starten!
Studielast: 6 tot 9 uur Locaties: Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch, Leeuwarden

Op zoek naar een goede cursus PowerPoint? Microsoft PowerPoint is het meest gebruikte programma voor het maken van presentaties. Het programma PowerPoint geeft u alle middelen om binnen enkele ogenblikken een professionele presentatie te maken. Tijdens de cursus PowerPoint alles-in-één leert u de uitgebreide mogelijkheden van PowerPoint doorgronden maar wat is mooi? Een cursus voor een creatief persoon met enige kennis van Windows en/of Word. In deze flexibele PowerPoint cursus leert u teksten en afbeeldingen overzichtelijk weergeven. Grafieken, animaties, illustraties, etc. leert u functioneel te gebruiken binnen uw presentaties, afgewisseld door diverse presentatie-effecten en multimedia aspecten van PowerPoint. De uiteindelijke presentatie kunt u afdrukken op papier of eventueel direct vanaf uw computer presenteren m.b.v. een beamer. 

cursus powerpoint

Cursusinhoud PowerPoint Alles-in-één

 • Starten, afsluiten PowerPoint
 • Werkbalken/Lint, verplaatsen en verwijderen
 • Effecten en animaties in diavoorstelling
 • Presentatie opslaan, nieuwe dia beginnen
 • Standaardinstellingen aanpassen
 • Illustraties en figuren invoegen
 • Presentatie openen in verschillende weergaven
 • Tekenen en objecten gebruiken
 • Tekstkolommen en tabellen maken
 • Tekst invoegen en opmaken, Autocorrectie en spelling
 • Wizard gebruiken en verschillende dia's maken
 • Sneltoetsen en importeren vanuit Excel
 • Sjablonen, organigram en grafieken

Een presentatie leren samenstellen door handig gebruik te maken van alle mogelijkheden van het programma Microsoft PowerPoint.

Een ieder die op creatieve wijze een presentatie wil leren maken met Microsoft Office PowerPoint.

U kunt elke week starten met de cursus PowerPoint op een vestiging die hiernaast staan vermeld. U werk indiviueel en kunt in eigen tempo de verschillende onderwerpen van de cursus doornemen. Wij hebben op elke cursus locatie diverse cursustijden beschikbaar (overdag en 's avonds) waar u uit kunt kiezen.

Enige ervaring met Microsoft Word en Windows is gewenst. PowerPoint biedt veel mogelijkheden maar is makkelijk te leren! Een mooie presentatie maken kost wel veel tijd.

U ontvangt bij aanvang van de cursus PowerPoint Alles-in-één een rijkelijk geillustreerd cursusboek "PowerPoint Alles in één" met oefenbestanden. Met dit cursusmateriaal kunt u thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk om na de cursus iets snel op te zoeken.

In deze cursus PowerPoint Alles-in-één leert u alles van Microsoft PowerPoint. Na afloop van de training kunt u een examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "PowerPoint Alles-in-één" van Compu Act Opleidingen. Een waardevol certificaat voor werkgevers.  [Lees meer...]

Inmiddels zijn de versies PowerPoint 2016 (PowerPoint 365) al enige tijd beschikbaar. In Office 2013 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Bij Office 2010 werden de belangrijkste toepassingen (Word, Excel, PowerPoint, etc) opgefrist en gemoderniseerd, in Office 2013 gebeurt dit ook met Microsoft Office Outlook, Visio, Project en Publisher. U kunt bij ons de cursus PowerPoint volgen in de versies: 2007 / 2010 / 2011 / 2013 / 365. Sinds oktober 2015 is de nieuwe versie van Office (PowerPoint) beschikbaar, genaamd Office 2016. De online versie kunt u "huren" bij Microsoft en heet Office 365. Klik hier om de software voor de cursus PowerPoint te proberen.

Openingstijden Open Leercentrum

Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum, u kunt vaak morgen al terecht. Kies de locatie waarvan u de lestijden wil bekijken:

Kies een locatie:   


Gerelateerde cursussen

Vooropleidingen:

Lesmethode: Open Leercentrum
Prijs: € 295,--

Beschrijving:
Wij verzorgen de cursus Word basis. Microsoft Office Word is het standaard tekstverwerkingsprogramma in de wereld. ✓ De cursus is beoordeeld met een 8.8!

» Ga naar cursuspagina
Lesmethode: Open Leercentrum
Prijs: € 295,--

Beschrijving:
Start DIRECT met de cursus Windows 10 in het Leercentrum. Na de cursus ontvangt u het certificaat "Windows 10". Een waardevol certificaat voor werkgevers.

» Ga naar cursuspagina

Vervolgopleidingen:
Er zijn geen vervolgopleidingen gevonden. Neem contact op via 075 750 36 39 of info@computertraining.nl voor meer informatie.

Andere lesmethode

Deze cursus is ook te volgen via één van onze andere lesmethodes:

Onze cursussen

Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

9,1/10

Certificering

Standaard examens:
Ontwikkeld door Compu Act

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
365 / 2016 / 2013 / 2010

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie