Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?

Inschrijvingen

0

Offertelijst

0

Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.

Cursus Outlook

Meer productiviteit en kennis met de Outlook Cursus

Outlook is naast Gmail de meest voorkomende e-mail applicatie. De meeste gebruikers hebben het on the job geleerd maar haal jij dan wel het optimale uit de applicatie? De praktijk zegt van niet blijkt uit onze cursisten. In onze Microsoft Outlook cursussen leer jij op een eenvoudige manier alle mogelijkheden van het programma. Tijdens de cursus outlook begin jij met de basisonderdelen en gaat daarna verder met de gevorderde onderwerpen. Hierbij leer jij onder andere een persoonlijk adressenboek op te bouwen en daarmee mailingen te versturen aan een bepaalde groep. Daarnaast leer jij ook om jouw digitale agenda, contactpersonen, taken en Postvak-In te delen met anderen. Ook kan je bijvoorbeeld uitgebreid een vergadering plannen. Door goed met Microsoft Outlook te leren werken, krijg controle over uw postvak-in, agenda, projecten en taken. Hiermee win je tijd, krijgt je meer rust en controle over jouw werk en verloopt de dagelijkse samenwerking met collega’s in Outlook soepel.

De Outlook trainingen bij CompuAct Opleidingen zijn bedoeld voor het gebruik in bedrijfsomgevingen. Wij bieden diverse opleidingsvormen aan: Klassikaal, Open Leercentrum en Incompany.

Leren in jouw tempo
Klassikaal of in ons Open Leercentrum
Samen met je collega's op kantoor
inCompany
Al ruim 21 jaar ervaring
Deskundige docenten
Previous
Next

Ons aanbod aan cursussen:

Outlook training! Bekijk beschikbare leervormen cursus

Onze klassikale cursus Outlook

Je kunt onze trainingen klassikaal volgen in, Den BoschHaarlemLeeuwardenRotterdamNijmegen en Zaandam. Zo is er altijd een locatie bij jo in de buurt! Onze locaties zijn centraal gelegen en goed met openbaar vervoer en de auto te bereiken. Tijdens de klassikale cursus heb je de beschikking over een computer met Microsoft Outlook gekoppeld aan een exchange server. Zodoende kan je ook de samenwerking met anderen oefenen.

Direct starten met uw Outlook cursus?

In ons Open Leercentrum is het mogelijk om direct te starten. Met onze unieke lesmethode kan je onder begeleiding van een vakkundige docent, zelfstandig de cursusstof doorlopen. Je werkt in jouw eigen tempo en kan je eigen lesschema samenstellen (overdag of in de avond). Onze open leercentra zijn met de benodigde ICT uitgerust. Je kunt tijdens de cursus outlook gebruik maken van uw eigen laptop.

Een In-company Outlook training?

De cursus is ook te volgen via In-Company training. Een Microsoft Office-specialist komt naar jouw bedrijf toe en leert je alles over Outlook. Wij verzorgen In-Company trainingen van 1 tot 2000 cursisten. Je kunt dus met kleine grote of zeer grote groepen bij ons terecht. Wij kunnen zorgdragen voor de ICT tijdens de training.

Lesmateriaal

CompuAct werkt tijdens haar trainingen met eigen ontwikkeld lesmateriaal. Het aan jou verstrekte boek is een fantastisch naslagwerk om na de training de behandelde technieken nog eens op te zoeken. Onze boeken zijn beschikbaar in de Microsoft office versie waarin je werkt. Laat ons voor de start van jouw Outlook training weten met welke Outlook versie je werkt (365/2016/2013/2010/2007)

Informatie

Wil je meer informatie over de cursus Outlook?

Klik op de cursusblokken voor meer informatie over de cursus Outlook Alles-in-een of Outlook & Timemanagement. Hier vind je bijvoorbeeld meer informatie over de kosten, de duur en de opleidingsvormen. Op deze pagina’s kan je een offerte aanvragen of zich direct inschrijven. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het inschrijven, kan je gerust bellen op het telefoonnummer 023-5513409.

Je kunt bij ons ook terecht voor een gratis proefles van de MS Office Outlook cursus in ons Open leercentrum. Zo kan jij ontdekken of de cursus aansluit op jouw wensen en behoeftes.

Start een klassikale cursus bij één van onze cursuslocaties in Nederland;

Aankomende cursussen:

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier