Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

Cursusruimte verhuur

Een breed scala aan cursussen voor iedereen

Bij Compu Act snappen we dat iedereen andere behoeften heeft. Daarom hebben we een ruim 50 cursussen die passen bij verschillende niveaus van expertise en interesse. Of je nu net begint met computers of al een doorgewinterde programmeur bent, bij ons vind je precies wat je zoekt.

Onze cursussen zijn ideaal voor zowel individuen die hun persoonlijke skills willen boosten als bedrijven die hun medewerkers willen trainen in nieuwe technologieën of software. We werken met mensen van allerlei afdelingen, in het begin en einde van hun carrière en bij grote en kleine ondernemingen verspreid over heel Nederland.

Leren op jouw manier en erkende certificaten

We weten bij Compu Act dat iedereen op zijn eigen manier leert. Daarom bieden we verschillende leermethoden aan, zoals klassikale lessen, online leren of samen met je collega’s op kantoor. Zo kun je precies kiezen wat het beste bij jouw leven en leerstijl past.

En omdat we graag zien dat je slaagt, zorgen we ervoor dat je na het afronden van een cursus en het succesvol behalen van een examen een certificaat krijgt. Zo kun je aan iedereen laten zien wat je in huis hebt en je carrièrekansen vergroten.

Kies dus voor Compu Act en investeer in je toekomst met een gezellig en ervaren opleidingsinstituut dat jouw succes vooropstelt. Neem snel contact met ons op om meer te weten te komen over onze cursussen en hoe we je kunnen helpen om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Compu Act Opleidingen | Copyright
april, 2024
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: Cursusruimte verhuur

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids