Voor IRO | Compu Act Opleidingen

Voor IRO | Compu Act Opleidingen

Compu Act Opleidingen en arbeidsintegratie

Compu Act Opleidingen heeft al jaren ervaring met arbeidsintegratie. Door de individuele cursussen en de grote flexibiliteit is het cursusconcept van Compu Act Opleidingen uitermate geschikt voor omscholing, bijscholing of integratietrajecten. Tevens verzorgen wij een cursus solliciteren. Voor de consulenten die werkzaam zijn in de integratiebranche hebben wij een overzichtelijke informatiemap samengesteld waarmee u uw cliënten kunt informeren. Deze kunt u aanvragen via e-mail: info@computertraining.nl. Tevens kunt u via e-mail een offerte aanvragen voor een opleidingstraject.

Onze docenten hebben veel ervaring met de specifieke begeleiding van cursisten die extra aandacht of begrip nodig hebben. De cursussen kunnen zowel overdag als 's avonds gevolgd worden. Bovendien zijn de kosten voor onze opleidingstrajecten in verhouding tot de kwaliteit bijzonder laag. Wenst u omgeschoold te worden? Wellicht komt u in aanmerking voor een IRO traject*. Download hier de informatie en vraag via dit formulier een IRO traject aan bij het UWV. Neem direct contact op met uw contactpersoon bij het UWV, CWI of re-integratiebureau, noem onze naam en laat hem/haar ons benaderen voor een offerte. Ook kunt u direct bij ons een offerte aanvragen. Informeer bij onze accountmanagers naar de mogelijkheden (info@computertraining.nl of 023 - 55 13 409).

* Het Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) is in het leven geroepen voor mensen die een WW?, WAO of Wajong-uitkering ontvangen. Om voor het IRO traject in aanmerking te komen dient u meer dan een half jaar geen dienstbetrekking te hebben. Compu Act Opleidingen helpt u graag met het IRO traject.

Voordelen

Het grote voordeel in tegenstelling tot een standaard reïntegratie is dat u zelf grotendeels kunt bepalen hoe uw traject eruit komt te zien en dat u zelf een reïntegratiebedrijf kunt selecteren. U stippelt als het ware uw eigen toekomst uit met behulp van ervaren reïntegratie coaches. Het volgen van een opleiding kan hierbij een belangrijke rol spelen. Wij beschikken over een ruime ervaring in het opleiden van reïntegranten en onderhouden goede contacten met reïntegratiebedrijven en het UWV.

 

Direct inschrijven

Offerte aanvragen

De voordelen van Compu Act op een rijtje:

  • Partner voor grote projecten
  • Gratis intake gesprek/proefles
  • Offerte op aanvraag binnen 2 dagen
  • Cursist kan direct beginnen
  • Door flexibiliteit kan cursist de opleiding ook 's avonds volgen en afmaken
  • Evaluatie na afloop
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding