Word cursussen

Word cursussen

Cursus Word

Microsoft Office Word is het meest gebruikte programma in het bedrijfsleven. Kennis van dit tekstverwerkingsprogramma is dan ook vaak een vereiste voor sommige banen. Niet alleen in het bedrijfsleven wordt het programma veel gebruikt, ook voor school en het schrijven van brieven of andere teksten wordt het gebruikt. Het programma is niet alleen handig voor het schrijven van teksten. Ook bij het maken van figuren, tabellen en grafieken komt Word van pas. Met de professionele kennis van Word zult u efficiënter werken en daarmee veel tijd besparen. Bij Compu Act Opleidingen kunt u een cursus Word volgen op ieder niveau.

Werken met Word

In onze Word cursussen worden de meest voorkomende onderwerpen binnen Word behandeld. Tijdens het volgen van de cursus kunt u leren werken met hoe u mailingen en macro's kunt maken. Daarnaast leert u werken met sjablonen, kop- en voettekst, etiketten, inhoudsopgaven en indexen. Na deze cursus kunt u gemakkelijk teksten invoegen en bewerken. In de vervolgcursussen gaan we dieper in op de mogelijkheden die Microsoft Office biedt. Hiermee brengt u uw kennis tot een professioneel niveau.

Uiteraard leert u werken in de Microsoft Office Word versie die u thuis of op uw werk ook heeft. Bij het inschrijven voor de cursus kunt u aangeven welke versie dat is.

Cursus Word Basis en vervolgcursussen

Met de cursus Word Basis krijgt u een aardige indruk van de mogelijkheden van Word. Er valt echter nog veel meer te leren over de toepassingen van het programma. Daarom bieden wij een aantal vervolgcursussen aan. In de cursus Word Gevorderd gaan we dieper in op de mogelijkheden die we in Word Basis uitgelegd hebben. Als u zich daarna nog meer wil specialiseren in de verschillende mogelijkheden van Word bieden wij nog een aantal specialisatie cursussen aan.

In totaal bieden wij vijf cursussen Word aan:

Cursus volgen op uw gewenste manier

Het is bij ons mogelijk om de complete cursus te volgen of een aantal onderdelen waarvan uw kennis ontbreekt. De cursus wordt hiermee op maat gemaakt en u traint heel specifiek uw opleidingsbehoefte. Er wordt hierbij gekeken naar uw ervaring. Het is mogelijk om de cursus op de volgende manieren te volgen:

  • Open LeerCentrum: met deze unieke lesmethode kunt u zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. U kunt direct starten en u werkt in uw eigen tempo.
  • Klassikaal: u kunt de cursus ook klassikaal volgen op één van deze locaties: Zaandam, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen of Den Bosch.
  • In-Company training: deze cursussen worden verzorgd bij u op locatie. Zo kunt u samen met uw collega's een cursus bij u in het bedrijf volgen. Wij verzorgen In-Company cursussen van 1 tot 2000 cursisten. U kunt dus met een grote of kleine groep starten.

Service

Wilt u meer informatie over onze Word cursussen? In onderstaande blokken vindt u informatie over onze vijf Word cursussen. Hier vindt u bijvoorbeeld meer informatie over de kosten en de duur van de cursussen. Door op de blokken te klikken, vindt u meer informatie per type cursus. Op deze pagina's kunt u zich direct inschrijven. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het inschrijven, kunt u gerust bellen op het telefoonnummer 023-5513409. Belt u ons gerust voor informatie aanvragen.

U kunt bij ons ook starten met een gratis proefles van de Microsoft Office Word cursus. Zo kunt u ontdekken of de cursus aansluit op uw wensen en behoeftes.


Op zoek naar een Word Basiscursus? CompuAct Opleidingen verzorgt een uitgebreide en praktijkgerichte cursus Word Basis voor een vliegende start met dit programma. Na deze Word cursus&nb... [lees meer]

» Ga naar cursuspagina
Na het volgen van de basis cursus Word kunt u een tekstverwerkingscursus voor gevorderden volgen. Tijdens de cursus Word voor gevorderden leert u onder andere hoe u mailingen en macro's kunt make... [lees meer]

» Ga naar cursuspagina
Na het volgen van de basiscursus kunt u een tekstverwerkingscursus voor Complexe documenten volgen. Tijdens deze cursus leert u onder andere hoe u om moet gaan met complexe-grote docume... [lees meer]

» Ga naar cursuspagina
Na het volgen van de basis cursus Word kunt u een tekstverwerkings-cursus voor Formulieren en Sjablonen volgen. Tijdens de training leert u sjablonen te maken in Word 2016 of 2013. Deze kunnen bestaan... [lees meer]

» Ga naar cursuspagina
Na het volgen van de basis cursus Word kunt u een cursus Word: mailingen verzorgen volgen. Tijdens deze cursus leert u onder andere hoe u op efficiente en goede manier mailingen kan ver... [lees meer]

» Ga naar cursuspagina