Al 21 jaar uw partner in ICT-opleidingen.

Menu

Cursus Word

  • Keuze uit 5 Word cursussen
  • Word training in jouw eigen tempo
  • Gevolgd door beginners tot aan zakelijke professionals
  • Hoe wil jij de cursus ms Word volgen? Klassikaal, Privéles, in Company of in ons Open Leercentrum

Word cursus volgen!

Microsoft Office Word is het meest gebruikte programma in het bedrijfsleven. Van de kleine ondernemer tot grote landelijke formules. Kennis van dit tekstverwerkingsprogramma is dan ook vaak een vereiste voor veel banen. Of je nou receptioniste, directeur , marketeer of HR-Manager bent. Maar niet alleen in het bedrijfsleven; leerlingen hebben het nodig voor het schrijven van brieven of andere teksten. Ook bij het maken van figuren, tabellen en grafieken komt Microsoft Office Word van pas. Met de professionele kennis van MS Word zal je efficiënter werken en daarmee veel tijd besparen. Bij CompuAct Opleidingen kan je een cursus Word volgen op ieder niveau.

Word leren op jouw tempo

In onze Word cursussen worden de meest voorkomende onderwerpen binnen Word behandeld. Tijdens het volgen van de Basis cursus leer jij hoe je documenten kan bewerken, aanpassen en corrigeren. Ook het zoeken en vervangen van lettertypes en het plaatsen van afbeeldingen komen aan bod.

Tijdens de Gevorderde cursus leer jij werken met de geavanceerdere opties, zoals het maken van Mailingen en macro’s. Daarnaast leer jij werken met sjablonen, kop- en voettekst, etiketten, inhoudsopgaven en indexen. Na deze cursus kan je gemakkelijk teksten invoegen en bewerken. In de vervolgcursussen gaan we dieper in op de mogelijkheden die Microsoft Office biedt. Hiermee breng je jouw kennis tot een professioneel niveau.

Uiteraard leer jij werken in de Microsoft Office Word versie die je thuis of op jouw werk  gebruikt. Ook dat is het voordeel van CompuAct.

Waar ga jij Word voor gebruiken? Onze cursisten gebruiken Word o.a. om:

  • Een opvallende en professionele C.V. of motivatiebrief mee te maken.
  • Meer kans te maken op een leuke nieuwe Job.
  • Zakelijke documenten, zoals offertes en overeenkomsten, in op te stellen.

Cursus Word Basis en vervolgcursussen

Met de cursus Word Basis krijg je een aardige indruk van de mogelijkheden van Word. Er valt echter nog veel meer te leren over de toepassingen van het programma. Daarom bieden wij een aantal vervolgcursussen aan. In de cursus Word Gevorderd gaan we dieper in op de mogelijkheden die we in Word Basis uitgelegd hebben. Als je daarna nog meer wil specialiseren in de verschillende mogelijkheden van Word bieden wij nog een aantal specialisatie cursussen aan.

In totaal bieden wij vijf cursussen ms Word aan:

Word training volgen op jouw gewenste manier

Het is bij ons mogelijk om de complete cursus te volgen of een aantal onderdelen waarvan kennis ontbreekt. De cursus wordt hiermee op maat gemaakt en je traint heel specifiek jouw opleidingsbehoefte. Er wordt hierbij gekeken naar ervaring. Het is mogelijk om de cursus op de volgende manieren te volgen:

  • Open LeerCentrum: met deze unieke lesmethode kunt u zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Je kunt direct starten en je werkt in jouw eigen tempo.
  • Klassikaal: u kunt de cursus ook klassikaal volgen op één van deze locaties: Zaandam, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen of Den Bosch.
  • In-Company training: deze cursussen worden verzorgd bij jou op locatie. Zo kun je samen met collega’s een cursus in het bedrijf volgen. Wij verzorgen In-Company cursussen van 1 tot 2000 cursisten. Je kunt dus met een grote of kleine groep starten.

Service

Wil je meer informatie over onze Word cursussen? In blokken op deze pagina vindt je informatie over onze vijf Word cursussen. Hier vindt je bijvoorbeeld meer informatie over de kosten en de duur van de cursussen. Door op de blokken te klikken, vindt je meer informatie per type cursus. Op deze pagina’s kun je jezelf direct inschrijven. Als je nog vragen hebt of hulp nodig heeft bij het inschrijven, kun je gerust bellen op het telefoonnummer 023-5513409. Bel ons gerust voor informatie aanvragen.

Je kunt bij ons ook starten met een gratis proefles van de Microsoft Office Word cursus. Zo kun je ontdekken of de cursus aansluit op jouw wensen en behoeftes.

Deze bedrijven gingen je voor