Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Filters
 • Reset filters
  Cursus
  • Microsoft Office
   • Word
    • Word Gevorderd (1)
    • Word basis (1)
    • Word: Complexe Documenten (1)
    • Word: Formulieren en Sjablonen (1)
    • Word: Mailingen Verzorgen (1)
  Cursuslesmethoden
  • In-Company (5)
  • Klassikaal (5)
  • Klassikaal Online (5)
  • Open LeerCentrum (5)
  • Thuisstudie (5)
  Cursuslocaties
  • Alkmaar (5)
  • Den Bosch (5)
  • Den Haag (5)
  • Eindhoven (5)
  • Haarlem (5)
  • Hoorn (5)
  • Leeuwarden (5)
  • Limburg (5)
  • Nijmegen (5)
  • Rotterdam (5)
  • Utrecht (5)
  • Zaandam (5)
  • Zwolle (5)
 • Cursus Word

  Word cursus (online) volgen

  Microsoft Office Word is het meest gebruikte programma in het bedrijfsleven. Van de kleine ondernemer tot grote landelijke formules. Kennis van dit tekstverwerkingsprogramma is dan ook vaak een vereiste voor veel banen. Of je nou receptioniste, directeur , marketeer of HR-Manager bent. Maar niet alleen in het bedrijfsleven; leerlingen hebben het nodig voor het schrijven van brieven of andere teksten. Ook bij het maken van figuren, tabellen en grafieken komt Microsoft Office Word van pas. Met de professionele kennis van MS Word zal je efficiënter werken en daarmee veel tijd besparen. Bij CompuAct Opleidingen kan je een cursus Word volgen op ieder niveau. Ook bieden wij diverse opleidingsvormen aan: Klassikaal, Open Leercentrum, Online en Incompany.

  Cursus Word Basis

  Cursus Word Basis

  Vanaf
  275.00
  Excl. BTW
  Beschikbare lesmethodes: 
  Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Klassikaal Online & Thuisstudie
  Met de cursus Microsoft Word basis van Compu Act leer je hoe je professioneel een document opstelt. Zeer leerzaam. Na afloop heb je alle kennis die nodig is om dagelijks met MS Word te kunnen werken.
  Duur: 1 dag
  Incl. materiaal
  4.7 / 5
  Meer informatie
  Cursus Word Gevorderd

  Cursus Word Gevorderd

  Vanaf
  275.00
  Excl. BTW
  Beschikbare lesmethodes: 
  Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Klassikaal Online & Thuisstudie
  Tijdens de cursus Word voor gevorderden leer je hoe je mailings en macro’s kunt maken. Verder wordt uitgelegd hoe er gewerkt kan worden met sjablonen, etiketten, inhoudsopgaven en indexen in het tekstverwerkingsprogramma.
  Duur: 1 dag
  Incl. materiaal
  4.7 / 5
  Meer informatie
  Cursus Word Mailingen Verzorgen

  Cursus Word Mailingen Verzorgen

  Vanaf
  275.00
  Excl. BTW
  Beschikbare lesmethodes: 
  Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Klassikaal Online & Thuisstudie
  Duur: 1 dag
  Incl. materiaal
  4.6 / 5
  Meer informatie
  Cursus Word Complexe Documenten

  Cursus Word Complexe Documenten

  Vanaf
  275.00
  Excl. BTW
  Beschikbare lesmethodes: 
  Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Klassikaal Online & Thuisstudie
  Duur: 1 dag
  Incl. materiaal
  4.7 / 5
  Meer informatie
  Cursus Word Formulieren en Sjablonen

  Cursus Word Formulieren en Sjablonen

  Vanaf
  275.00
  Excl. BTW
  Beschikbare lesmethodes: 
  Klassikaal, In-Company, Open LeerCentrum, Klassikaal Online & Thuisstudie
  Duur: 1 dag
  Incl. materiaal
  4.6 / 5
  Meer informatie

  Word Cursussen voor elk niveau

  Microsoft Word is een van de populairste tekstverwerkingsprogramma's ter wereld. Het is, zoals de naam het al zegt ontwikkeld door Microsoft en onderdeel van het Office pakket. Je kunt er allerlei soorten documenten mee maken, van eenvoudige brieven tot complexe rapporten. Compu Act biedt voor elk niveau een cursus Word aan. Dus, of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker.

  Cursus Microsoft Word voor Beginners

  Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma waarmee je documenten kunt maken, bewerken en opslaan. Met onze cursus Microsoft Word Basis leer je op een leuke en leerzame manier om met het programma om te gaan. We behandelen de basisbeginselen van Microsoft Word, waaronder het maken en bewerken van documenten, het opslaan van bestanden en het werken met lettertypes en opmaak. Wij zullen ook enkele van de meer geavanceerde functies van Microsoft Word verkennen zoals tabellen. Dus of je nu een volledige beginner bent of een beetje ervaring hebt, deze cursus Word heeft voor elk wat wils.

  Het doel van de cursus is het leren werken met MS Word en het mogelijk uitbreiden van reeds bestaande kennis en vaardigheden. De training is gericht aan beginners en iedereen die de basisvaardigheden van Word wilt beheersen of aanvullen. Enige voorkennis over het gebruik van computers is gewenst. Na de basistraining Microsoft Word ben je in staat om met de basisfuncties van Word te werken. Je kunt teksten typen, bewerken en spelling controleren. Je kunt documenten aanmaken, opslaan en openen. Kortom je voelt je op je gemak in MS Word.

  Tip!

  Office Cursussen combineren? Dat kan. Veel cursisten combineren bijvoorbeeld de cursus Excel met een cursus Word.

  Cursus Microsoft Word voor Gevorderden

  Met de cursus Word Basis krijg je een aardige indruk van de mogelijkheden van Word. Er valt echter nog veel meer te leren over de toepassingen van het populaire programma. Daarom bieden wij een aantal vervolgcursussen aan. De eerste is Microsoft Word gevorderd.

  Het doel van de cursus Microsoft Word voor gevorderden is het leren werken met de geavanceerdere opties van het tekstverwerkingsprogramma Word. Dit zorgt ervoor dat je zeer uitgebreid en efficiënt documenten kunt bewerken. Je leert hoe je met langere en complexere documenten kunt werken. Je zult ook leren hoe je met Word aangepaste sjablonen kunt maken, geavanceerde opmaaktechnieken kunt gebruiken, en afbeeldingen en multimedia aan documenten kunt toevoegen. Bovendien leert je hoe je met anderen aan projecten kunt samenwerken en wijzigingen in documenten kunt bijhouden. Tenslotte leer je hoe je Word documenten kunt beschermen tegen toegang door onbevoegden en hoe je de nauwkeurigheid ervan kunt garanderen.

  Microsoft Word Gevorderd is ontworpen voor mensen die al enige ervaring met MS Word hebben en graag alle ins en outs willen leren. Om de training met succes af te kunnen ronden dien je de basisonderdelen van het tekstbewerkingsprogramma al te beheersen. Deze zijn beschreven in het lesprogramma van de cursus Word basis.

  Specialistische Word trainingen

  Er is ook een keuze uit een van onze specialistische Word trainingen. Microsoft Office Word is het meest gebruikte programma in het bedrijfsleven. Van de kleine ondernemer tot grote landelijke formules. Kennis van dit tekstverwerkingsprogramma is dan ook vaak een vereiste voor veel banen. Of je nou receptioniste, directeur, marketeer of HR-Manager bent. Maar niet alleen in het bedrijfsleven; leerlingen hebben het nodig voor het schrijven van brieven, mails of andere teksten. Ook bij het gebruiken van formulieren en sjablonen of het maken van figuren, tabellen en grafieken komt Microsoft Office Word van pas. Met de professionele kennis van MS Word zal je efficiënter werken en daarmee veel tijd besparen. Bij CompuAct Opleidingen kan je een cursus Word volgen op ieder niveau.

  Lesmethodes

  Wij hebben ruim 21 jaar ervaring met het geven van Microsoft Office Cursussen door heel Nederland en bieden onze Word trainingen online aan op verschillende manieren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer met een goede internetverbinding, die beschikt over een camera en een microfoon. Welke lesmethode past het best bij jou?

  Word Cursus Online

  Vind je het prettig om te leren in je eigen omgeving wanneer het jou uitkomt, dan is een online Word cursus iets voor jou. Wij bieden verschillende online lesmethode aan.

  Klassikaal Online Classroom

  Een online klaslokaal is een trainingsvorm waarbij cursisten en docenten op een gemakkelijke manier via hun computer bij elkaar komen. Tijdens de Word cursus in een online klaslokaal is het mogelijk om contact te hebben met de andere cursisten. Dit heeft als voordeel dat je van elkaar kunt leren.

  In-Company Online Classroom

  Wil je een cursus Word op maat samen met je collega’s? Compu Act verzorgd maatwerk trainingen in een online klaslokaal speciaal voor jouw bedrijf.

  Klassikaal leren

  Een klassikale Word training is een trainingsvorm waarbij je in

  groepsvorm les krijgt van een van onze docenten. De groep kan bestaan uit medewerkers van dezelfde organisatie of van verschillende. Deze vorm van Word leren is voor de meeste deelnemers een vertrouwde methode.

  Het grote voordeel van deze lesmethode is het contact met de andere cursisten. Je kunt naast van de docent ook veel van elkaar opsteken. Met andere cursisten problemen constateren en bijbehorende oplossingen vinden is erg leerzaam.

  Start een klassikale Word cursus bij één van onze cursuslocaties in Nederland; Alkmaar, Den Bosch, Den Haag, EindhovenHaarlem, Hoorn, Leeuwarden, Limburg, Zaandam, NijmegenRotterdam, UtrechtZwolle

  Word In-Company Classroom

  Voor een bedrijf is het fijn als een Word cursus op maat gemaakt wordt aangeboden aan haar werknemers. Compu Act verzorgd maatwerk trainingen op eigen locaties of bij een bedrijf op locatie speciaal voor jouw bedrijf.

  Microsoft Word Certificaat

  Wanneer je een cursus Word afrondt in het open leercentrum kun je het examen afleggen. Indien je dit examen succesvol afrondt, ontvang je een certificaat met het behaalde cijfer. Bij het volgen van een cursus Word klassikaal of inCompany ontvang je een certificaat van deelname van Compu Act Opleidingen Nederland B.V. met

  Leer Microsoft Word bij Compu Act

  Het vinden van de juiste Word cursus kan moeilijk zijn. Je moet er een vinden die bij jouw leerstijl past, aan jouw behoeften voldoet en voor jouw geschikt niveau is. Gelukkig bieden wij een verscheidenheid aan cursussen voor beginners en gevorderden in veel verschillende leermethodes. Heb je nog vragen over een van onze cursussen of weet je niet welke er past bij jou? Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op - zonder enige verplichting. We helpen je graag verder.

  Microsoft office cursussen

  Naast onze uitgebreide Word cursussen, bieden wij ook verschillende andere Microsoft Office cursussen om je te helpen jouw office vaardigheden aan te scherpen en het meeste uit het populaire softwarepakket te halen. In onze Excel cursussen leer je spreadsheets maken, berekeningen uitvoeren en geavanceerde functies gebruiken zoals draaitabellen en voorwaardelijke opmaak. Als je een presentatie wilt maken die er echt uitspringt, leert je in onze PowerPoint-cursus hoe je alle ingebouwde hulpmiddelen kunt gebruiken om echt opvallende diavoorstellingen te maken. En als je serieuze data-analyses moet maken, dan geeft onze Access cursus je de mogelijkheid om databases te bouwen en queries uit te voeren. Dus of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, wij hebben een cursus Microsoft Office die bij je past.

 • Reset filters
  Cursus
  • Microsoft Office
   • Word
    • Word Gevorderd (1)
    • Word basis (1)
    • Word: Complexe Documenten (1)
    • Word: Formulieren en Sjablonen (1)
    • Word: Mailingen Verzorgen (1)
  Cursuslesmethoden
  • In-Company (5)
  • Klassikaal (5)
  • Klassikaal Online (5)
  • Open LeerCentrum (5)
  • Thuisstudie (5)
  Cursuslocaties
  • Alkmaar (5)
  • Den Bosch (5)
  • Den Haag (5)
  • Eindhoven (5)
  • Haarlem (5)
  • Hoorn (5)
  • Leeuwarden (5)
  • Limburg (5)
  • Nijmegen (5)
  • Rotterdam (5)
  • Utrecht (5)
  • Zaandam (5)
  • Zwolle (5)
 • Copyright 2022 | Compu Act Opleidingen