Cursus Excel Gevorderd  / Training Excel voor gevorderden

Cursus Excel Gevorderd / Training Excel voor gevorderden

Op zoek naar verdieping? Na het volgen van de Excel basis cursus kunt u zich verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenprogramma Excel via de Excel Gevorderd Cursus. U raakt thuis in de complexe opties van Excel.

Inhoud Excel gevorderde cursus

 • Logische functies en databases
 • Rekenfuncties gebruiken in een database
 • Gegevenstabellen met variabelen
 • Data samenvatten in een draaitabel
 • Scenario's maken en vergelijken
 • Verticaal zoeken, Horizontaal zoeken
 • Macro's opnemen en wijzigen
 • Invoerwaarden zoeken met de oplosser
 • Relatieve verwijzingen maken in een macro
 • Records bekijken in het dataformulier, Autofilters
 • Macro's starten via knoppen of menu's
 • Records selecteren op selectiecriteria
 • Menu maken met macro-opdrachten

Direct starten in ons Open leercentrum

U kunt elke week starten met de cursus op een van onze vestigingen met een open leercentrum die hiernaast staan vermeld. Wij hebben op onze locaties diverse cursustijden beschikbaar (overdag en 's avonds) waar u uit kunt kiezen. Deze Excel cursus is ook te volgen middels klassikale en In-company leervorm. Maak uw keuze in het rechtermenu.

Doel van deze Excel cursus

De complexere, uitgebreidere opties van Excel onder de knie krijgen, zoals het maken van macro's, draaitabellen en het gebruik van complexe functies en formules.

Doelgroep cursus Excel gevorderd

Mensen die goed thuis zijn in de basismogelijkheden van Excel en zich graag willen verdiepen in de uitgebreidere mogelijkheden.

Voorkennis

Voor deze cursus dient u de basisonderdelen zoals beschreven in de basiscursus Excel te beheersen. Bent u niet zeker van uw kennis? Tijdens een gratis proefles of online inventarisatie "Excel cursus gevorderd" bepalen wij uw Excel vaardigheden en voorzien u van een goed advies. 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus Excel Gevorderd een rijkelijk geïllustreerd cursusboek met oefenbestanden. Met dit materiaal kunt u thuis de oefeningen uit de excel cursus herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk. [ Lees meer... ]

Certificaat Excel Gevorderd

In deze Excel gevorderde training vergroot u uw kennis van Excel. Na afloop van de Excel gevorderden cursus kunt u een examen afleggen (alleen Open leercentrum). Na succesvol afronden van dit examen ontvangt u het certificaat "Excel Gevorderd" van CompuAct Opleidingen. Blij klassikale of In-company cursussen verstrekken wij u een certificaat van deelname.

Excel versie

Vanaf oktober 2015 is de versie Microsoft Office 2016 verkrijgbaar. Onderdeel daarvan is Excel 2016. In Office 2016 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Excel 2016 is op dit moment de meest gebruikte versie. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een Excel gevorderd cursus in alle versies van Microsoft Office. 

Ook voor iMac en MacBook / Office 2011/2016 NL!

Als één van de weinig opleidingsinstituten verzorgt CompuAct Opleidingen deze Excel cursus ook voor Mac OS X. U kunt de cursus volgen als u Office 2011 of 2016 op uw iMac of andere Apple computer heeft geïnstalleerd! Andere excel cursussen voor op de Mac volgen spoedig. 

Samen met je collega's een cursus Excel gevorderd volgen? Dat kan!
Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Deze Excel gevorderd cursus kan op maat worden aangepast. De in-company Excel cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel.: 023-5513409.

Excel training 2013


Beoordeling

Deze cursus is door onze cursisten als volgt beoordeeld:

8,6/10

Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was. Geweldig!

Certificering

Standaard examens:
Ontwikkeld door Compu Act

Optionele examens:
Microsoft Office Specialist

Over deze opleiding

Software-versie:
2016 / 2013 / 2011 / 2010 / 365

Talen cursusmateriaal:
NL / UK
Onder voorbehoud

Cursusmateriaal:
Ontwikkeld door Compu Act Opleidingen

Belastingaftrek particulieren:
Klik voor meer informatie

Openingstijden Open Leercentrum

Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum, u kunt vaak morgen al terecht. Kies de locatie waarvan u de lestijden wil bekijken:

Kies een locatie:   


In-Company mogelijkheden

Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen "on the job". Al onze cursussen kunnen wij ook bij u op locatie verzorgen. Bij meerdere deelnemers is een training bij u op locatie vaak goedkoper dan inschrijving bij onze open-roostertrainingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen op een van onze locaties of een door ons gehuurde locatie bij u in de omgeving te organiseren.

De voordelen:

 • Opleidingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
 • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
 • Veel interactie tussen medewerkers
 • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
 • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie.

Vragen?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Bel 023 551 34 09 voor een afspraak of stuur een email: info@computertraining.nl.

Cursusinformatie
Cursus: Excel Gevorderd
Prijs: € 295,-- excl. BTW
Cursusduur: 12 tot 18 uur
Cursusdata: DIRECT starten!
Studielast: 6 tot 9 uur
Locaties: Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Zaandam, Den Bosch, Enschede, Leeuwarden
Cursus: Excel Gevorderd
Prijs: € 550,-- excl. BTW
Cursusduur: 2 dagen
Cursusdata: Zie de cursusdata tab
Studielast: 6 uur
Locaties: Nijmegen, Rotterdam, Zaandam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn, Den Bosch, Leeuwarden
Cursus: Excel Gevorderd
Prijs: € 795,-- per dag per groep excl. BTW
Cursusduur: 2 dagen
Studielast: 1 dag
Locaties: Bij u op locatie!

Anderen bekeken ook: