Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?

Inschrijvingen

0

Offertelijst

0

Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.

Cursus Excel

Compu Act heeft voor alle niveaus concrete Excel cursussen en bieden deze aan op niveau van Basis, Gevorderd of kies uit één van onze specialistische Excel trainingen.
Excel is veelomvattend, complex en iedereen heeft zijn eigen niveau. Foutief gebruik van Excel leidt echter wel tot omzetverlies en tijdsverspilling. Jij kan aan onze Excel cursussen deelnemen op een van onze locaties in Nederland maar ook op locatie in huis bij bedrijven of thuis via je laptop met een online cursus. Wij bieden dus diverse opleidingsvormen aan: Klassikaal, Online, Open Leercentrum en Incompany.

excel cursus - 1 april 2021

Verfijn je keuze

Lesmethode

Cursuslocatie

Startdatum

Soort

Onze Excel cursussen volgen

In de dagelijkse toepassingen van de applicatie valt er nog veel te leren. Daarom hebben wij nog een groot aantal vervolg- en verdiepingscursussen in ons opleidingsaanbod toegevoegd. Met onze verdiepingscursussen raak jij thuis in de uitgebreide en complexe opties van het programma. Na het volgen van onze Microsoft Excel specialisatiecursussen beheers jij de uitgebreide mogelijkheden en kan jijzelf Excel-Expert noemen. Met alle voordelen van dien.

Na het afronden van onze specifieke trainingen kun je Excel voor allerlei doeleinden gebruiken.
Onze cursisten gebruiken de vele mogelijkheden van Excel bijvoorbeeld voor de volgende doeleinden:

  • Complete boekhouding bijhouden in Excel. Veel cursisten factureren zelfs a.d.v. Excel.
  • Gebruiken als planningssoftware om bijvoorbeeld een jaarplanning bij te houden.
  • Uren bijhouden in de vorm van een urenregistratie-tool.
  • Inkomsten en uitgave voor zakelijk or privé gebruik bijhouden.
  • Rente berekenen voor bijvoorbeeld hypotheken e.d.
  • etc.

Excel opleiding

Onze Excel opleiding zorgt ervoor dat je basiskennis van de applicatie in orde is. Wellicht is de basis al voldoende voor de werkzaamheden die jij moet uitvoeren. Maar wil je een stapje verder gaan in je Excel opleiding, dan kun je met onze hulp op dezelfde voet doorleren. Het voordeel is dat onze Excel opleidingen op elkaar aansluiten. Zo Bespaar je op tijd doordat basis elementen niet continu opnieuw worden behandeld of dat de opleiding verder gaat op onderdelen waarvan jij nog geen kennis genoten hebt.

Cursus Excel in ons Open Leercentrum

Via onze Open Leercentrum vorm kan jij direct starten met één van de Excel cursussen op een locatie naar keuze en gemakkelijk instromen op jouw eigen niveau. Wij bieden Open Leercentrum cursussen aan in ZaandamHaarlemDen BoschRotterdamNijmegen en Leeuwarden. Elke cursist ontvangt individuele begeleiding en kan kiezen uit zijn eigen leertijden overdag of in de avond. Deze methode laat veel ruimte om moeilijke onderwerpen meerdere keren te herhalen.

Excel cursus klassikaal

Maandelijks kan je bij al onze vestigingen de Excel training in Klassikale vorm volgen. Meestal duurt de training 1 dag. Er vindt zeer veel interactie plaats met onze docenten tijdens een Excel cursus Klassikaal. Tijdens de les oefen je uitgebreid met onze oefenbestanden en onze eigen ontwikkelde boeken. Deze boeken lenen zich zeer goed als naslagwerk, zodat je ook nadien de behandelden onderwerpen van de Excel cursus, individueel kan herhalen. Een cursus excel klassikaal behandelen heeft zo zijn voordelen:

  • Wanneer je tegen een probleem aanloopt kun je direct een vraag stellen tijdens de les;
  • Binnen de Klassikale Excel Cursus zit je met cursisten in een klas die hetzelfde niveau hebben. Zo kun je sparren over problemen en oplossingen;
  • Het persoonlijk contact met een docent werkt motiverend;
  • Tijdens de ‘Excel cursus klassikaal’ kijkt er een docent mee. Zo is er altijd een expert die controleert of je het op de juiste manier toepast voor het beste resultaat.

Excel Cursus Online

Wij bieden onze Excel cursussen ook online aan. Op deze manier kun je vanuit huis of kantoor contact hebben met de docent en de andere cursisten. Zo kan je ook veel van elkaar opsteken.

Training Excel bij u op locatie

Onze Microsoft Excel cursussen kan jij ook met collega’s In-Company volgen. De trainingen worden altijd op jouw voorkeuren en niveau aangepast, kortom; altijd maatwerk. Wij behandelen de onderwerpen die voor jou van belang zijn en doen vooraf een gratis Excel cursus-inventarisatie. Ook is het mogelijk om ons te laten zorgen voor computers, beamer, etc.

Geschikte versies van Excel

Vrijwel alle versies van Excel zijn voor onze klassikale cursussen geschikt. Denk hierbij aan Excel 2013, Excel 2016, etc.
Max OS X
Het is bij ons ook mogelijk om de Excel cursus voor Mac OS X te volgen. Met deze cursus Excel leert u werken met Office 2011/2016 voor iMac of Macbook.

Tip!

Cursus combineren? Dat kan. Veel cursisten combineren bijvoorbeeld de cursus Excel met een cursus Word.

Start een klassikale cursus bij één van onze cursuslocaties in Nederland;

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier