Al 21 jaar uw partner in ICT-opleidingen.

Excel cursussen

Op zoek naar een Excel Cursus?

Compu Act heeft voor alle niveaus concrete Excel cursussen en bieden deze aan op niveau van BasisGevorderd of kies uit één van onze specialistische Excel trainingen.
Excel is veelomvattend, complex en iedereen heeft zijn eigen niveau. Foutief gebruik van Excel leidt echter wel tot omzetverlies en tijdsverspilling. Jij kan aan onze Excel cursussen deelnemen op een van onze locaties in Nederland maar ook op locatie in huis bij bedrijven. Ook bieden wij diverse opleidingsvormen aan: KlassikaalOpen Leercentrum en Incompany.

Onze Excel cursussen volgen

In de dagelijkse toepassingen van de applicatie valt er nog veel te leren. Daarom hebben wij nog een groot aantal vervolg- en verdiepingscursussen in ons opleidingsaanbod toegevoegd. Met onze verdiepingscursussen raak jij thuis in de uitgebreide en complexe opties van het programma. Na het volgen van onze Microsoft Excel specialisatiecursussen beheers jij de uitgebreide mogelijkheden en kan jijzelf Excel-Expert noemen. Met alle voordelen van dien.

Cursus Excel in ons Open Leercentrum

Via onze Open Leercentrum vorm kan jij direct starten met één van de Excel cursussen op een locatie naar keuze en gemakkelijk instromen op jouw eigen niveau. Wij bieden Open Leercentrum cursussen aan in ZaandamHaarlemDen BoschRotterdamNijmegen en Leeuwarden. Elke cursist ontvangt individuele begeleiding en kan kiezen uit zijn eigen leertijden overdag of in de avond. Deze methode laat veel ruimte om moeilijke onderwerpen meerdere keren te herhalen.

Excel cursus in Klassikale vorm

Maandelijks kan jij bij al onze vestigingen de Excel cursus in Klassikale vorm volgen. Meestal duurt de training 1 dag. Er vindt zeer veel interactie plaats met onze docenten. Tijdens de les oefen jij uitgebreid met onze oefenbestanden en onze eigen ontwikkelde boeken. Deze boeken lenen zich zeer goed als naslagwerk zodat jij ook nadien de behandelde onderwerpen kan herhalen.

Training Excel bij u op locatie

Onze Microsoft Excel cursussen kan jij ook met collega’s In-Company volgen. De trainingen worden altijd op jouw voorkeuren en niveau aangepast, kortom; altijd maatwerk. Wij behandelen de onderwerpen die voor jou van belang zijn en doen vooraf een gratis Excel cursus-inventarisatie. Ook is het mogelijk om ons te laten zorgen voor computers, beamer, etc.

Mac OS X

Het is bij ons ook mogelijk om de Excel cursus voor Mac OS X te volgen. Met deze cursus Excel leert u werken met Office 2011/2016 voor iMac of Macbook.

Wil jij meer informatie over deze Excel cursussen? In de cursusblokken op deze pagina vind jij meer informatie over onze Excel opleidingen. Overzicht van de kosten en de cursusduur van de trainingen. Ook lees jij meer informatie over de cursus. Meer informatie? Bel ons gerust of stuur een e-mail.Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt jouw docent altijd benaderen met vragen over de lesstof. Ook na de cursis. Je kunt bij ons ook terecht om in ons Open Leercentrum een gratis Excel proefles te volgen om er achter te komen of het jou past.
Een cursus Excel voor Basis, Gevorderde of Expert. Iedereen kan bij ons terecht! Je kunt aan onze Excel cursussen deelnemen in een van onze locaties in de regio. Ook bieden wij diverse opleidingsvormen zodat je kunt kiezen wat bij jou past. Wij geven onze Excel trainingen in Klassikale, Open Leercentrum en In-company leervorm.

Ons aanbod Excel cursussen:

Klanten beoordelingen Klantbeoordeling Excel cursussen : ★★★★★
9.2 Gebaseerd op 785 reviews
10 1

Deze bedrijven gingen je voor