Cursus Photoshop

Wil je een cursus Adobe Photoshop gaan volgen?
Onze Photoshop cursussen zijn onderverdeeld in verschillende niveaus. Bij de Basiscursus begin je bijvoorbeeld met het verkennen van alle functies van het programma. Daarna wordt uitgelegd hoe je kunt werken met lagen, hoe je kunt retoucheren en kleurcorrecties kunt doorvoeren. Daarnaast worden nog verschillende andere basis elementen van Photoshop uitgelegd.

Na deze basis cursus Photoshop kun je makkelijk jouw eigen foto’s en beelden bewerken, de kleur corrigeren en je afbeeldingen retoucheren.

Onze Photoshop cursussen

Heb je de basis van Photoshop al onder de knie? Dan kun je jezelf uitdagen met één van onze vervolgcursussen.
Adobe Photoshop is een geweldig programma waar je heel veel uit kunt halen. Het is dan ook niet vreemd dat we veel verschillende trainingen Photoshop aanbieden.

De Adobe Photoshop cursussen zijn ideaal geschikt voor fotografen, webdesigners en grafische vormgevers.
De Photoshop cursussen worden klassikaal gegeven in locaties door heel Nederland. Van Arnhem tot Rotterdam, er is altijd wel een cursuslocatie in de buurt.
Wij hebben ervaren dat dit effectiever is dan een online cursus omdat je gelijk feedback krijgt tijdens het leren werken met Adobe Photoshop.

cursus photoshop volgen - Cursus Photoshop

Wij bieden de onderstaande Photoshop cursussen aan:

Klanten beoordelingen Klantbeoordeling cursus Photoshop: ★★★★★
9.6 Gebaseerd op 241 reviews
10 1

Cursus Photoshop volgen op jouw gewenste manier

Aangezien we meerdere cursussen Photoshop in ons opleidingen pakket hebben is het heel gemakkelijk om een goede Photoshop cursus uit te kiezen die past bij jouw kennisbehoefte. Niet ieders wens is hetzelfde en daarom kun je bij ons terecht van een basis- tot een gevorderden training.

photoshop training - Cursus Photoshop

In-Company Photoshop training

Deze cursussen worden verzorgd bij u op locatie. Zo kunt u samen met uw collega’s een cursus bij u in het bedrijf volgen. Wij verzorgen In-Company trainingen van 1 tot 2000 cursisten. Je kunt dus met een kleine of grote groep starten.

Service

Wil je meer weten over de opleidingen van Compu Act Opleidingen en over onze cursussen Adobe Photoshop? Selecteer één van onze individuele cursussen Photoshop die wij geven. Hier tref je de prijs van elke Photoshop training en de duur van de trainingen die worden weergegeven. Je kunt een offerte aanvragen of jezelf direct inschrijven op onze Photoshop cursus pagina’s. Voor informatie over ons cursusaanbod kun je ons ook telefonisch bereiken via 023-5513409. Ook kun je bij ons telefonisch terecht voor een offerte aanvraag voor een In-Company training.

Geschikt voor:

  • cursus photoshop cc
  • cursus photoshop cs6
  • cursus photoshop cs5
  • cursus photoshop elements
Wat is Photoshop?

Adobe Photoshop is `s wereld meest populaire fotobewerkingsprogramma. De Adobe Photoshop reeks bestaat uit Adobe Photoshop CC, Adobe Photoshop Lightroom CC en Adobe Photoshop Elements. Het programma wordt vooral gebruikt door fotografen, webdesigners, drukwerkdesigners, videoprofessionals, graphic designers en natuurlijk amateurfotografen! Ben je geïnteresseerd in Photoshop maar kom je er zelf niet uit? volg dan een Photoshop cursus. Binnen de kortste keren kun je jouw eigen foto’s professioneel bewerken en retoucheren of een logo ontwerpen.

Voor veel beroepen is het ook een pluspunt als je beschikt over Photoshop skills. Bij beroepen binnen de marketing, communicatie en social media is het een groot voordeel als je met programma’s zoals Photoshop kan werken. Mooi meegenomen!